Grad i narod zajedno

Prijem građana u Gradskoj kući – jedan od najvećih problema ozakonjenje

Dragana Sotirovski, foto: Grad Niš

U Gradskoj kući u Nišu održan je još jedan prijem građana, prilika za direktan dijalog sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i njenim timom, kako bi se razmotrili različiti problemi koji muče stanovnike grada.

Među glavnim temama razgovora istakli su se komunalni problemi i pitanje ozakonjenja objekata, koje i dalje predstavlja najveći izazov za Nišlije.

Gradonačelnica Dragana Sotirovski naglasila je važnost ovakvih susreta i istakla da su sugrađani postali partneri Grada u rešavanju ključnih pitanja koja se tiču svih građana. Otvoren i transparentan dijalog omogućava brže rešavanje problema i unapređenje kvaliteta života u gradu.

Načelnik Uprave za imovinu, Milan Nikolić, istakao je da je najveći broj zahteva na prijemu građana bio vezan za ozakonjenje objekata.

Problemi koji se javljaju uglavnom su povezani sa svojinsko-pravnim odnosima. U saradnji sa građanima i drugim relevantnim upravama, gradski organi će nastojati da pronađu adekvatna rešenja kako bi se omogućilo da procedura ozakonjenja objekata bude olakšana i ubrzana, čime će građanima biti omogućeno da legalizuju svoje nekretnine.

Ovaj prijem građana predstavlja korak napred u rešavanju problema koji tište Niš i svedoči o posvećenosti lokalnih vlasti da aktivno rade na poboljšanju uslova života građana i rastućoj saradnji između Grada i njegovih stanovnika.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom