Grad i narod zajedno

Prijem građana u Gradskoj kući – jedan od najvećih problema ozakonjenje

Dragana Sotirovski, foto: Grad Niš

U Gradskoj kući u Nišu održan je još jedan prijem građana, prilika za direktan dijalog sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i njenim timom, kako bi se razmotrili različiti problemi koji muče stanovnike grada.

Među glavnim temama razgovora istakli su se komunalni problemi i pitanje ozakonjenja objekata, koje i dalje predstavlja najveći izazov za Nišlije.

Gradonačelnica Dragana Sotirovski naglasila je važnost ovakvih susreta i istakla da su sugrađani postali partneri Grada u rešavanju ključnih pitanja koja se tiču svih građana. Otvoren i transparentan dijalog omogućava brže rešavanje problema i unapređenje kvaliteta života u gradu.

Načelnik Uprave za imovinu, Milan Nikolić, istakao je da je najveći broj zahteva na prijemu građana bio vezan za ozakonjenje objekata.

Problemi koji se javljaju uglavnom su povezani sa svojinsko-pravnim odnosima. U saradnji sa građanima i drugim relevantnim upravama, gradski organi će nastojati da pronađu adekvatna rešenja kako bi se omogućilo da procedura ozakonjenja objekata bude olakšana i ubrzana, čime će građanima biti omogućeno da legalizuju svoje nekretnine.

Ovaj prijem građana predstavlja korak napred u rešavanju problema koji tište Niš i svedoči o posvećenosti lokalnih vlasti da aktivno rade na poboljšanju uslova života građana i rastućoj saradnji između Grada i njegovih stanovnika.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

COVID19

Batut: Poslednjih sedmica povećan broj zaraženih koronavirusom

Auto-moto

U Srbiji se proizvodi Fiat Grande Panda

COVID se vratio?!

U GRČKOJ VELIKI BROJ ZARAŽENIH KORONOM

Prelepo mesto

SRPSKI AMAZON NA 20 KM OD NIŠA – OVAKO IZGLEDA KUPANJE U PRAVOM RAJU! (FOTO)