Dobra vest

Kancelarija za brze odgovore: 1107 predmeta za pet meseci rada

Kancelarija za brze odgovore, foto: youtube

Kancelarija za brze odgovore u gradu Nišu ostvarila je značajan uspeh za prvih pet meseci rada, pružajući vitalnu podršku sugrađanima. Sa ukupno 1107 obrađenih predmeta, ova služba postala je ključni izvor informacija i rešenja za komunalne probleme i nerešene pravno-imovinske odnose.

Najčešća pitanja sugrađana upućena ovoj kancelariji odnose se na komunalne probleme i nerešene pravno-imovinske odnose. Građani sve češće traže informacije o tome kako i gde podneti zahtev za priključak nelegalno izgrađenih objekata na komunalnu infrastrukturu. Pored toga, zabeležen je i povećan broj poziva i upita od strane ljudi iz inostranstva koji traže neophodnu dokumentaciju.

Odgovorni iz Kancelarije za brze odgovore ističu da su građani u mogućnosti da prijave probleme lično, telefonom ili putem mejla. Nakon prijave, nadležne gradske uprave, javno komunalna preduzeća ili ustanove brzo i efikasno rešavaju probleme. Vreme potrebno za rešavanje zahteva varira od nekoliko sati do nekoliko dana, u zavisnosti od složenosti slučaja. Međutim, odgovori od nadležnih službi stižu u najkraćem mogućem roku.

Građani mogu da se obrate Kancelariji za brze odgovore putem brojeva telefona 018/4555 000, 018/4555 001 i 018/4555 002, kao i putem mejla na adresu brzi.odgovori@gu.ni.rs. Kancelarija se nalazi u centru grada na Trgu kralja Milana broj 8.

Kancelarija za brze odgovore u Nišu ostaje posvećena pružanju brze i efikasne podrške građanima, olakšavajući rešavanje njihovih komunalnih i pravno-imovinskih problema.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom

COVID 19

U Srbiji potvrđeno 107 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Kultura i umetnost

Otvorena izložba „Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“ u Nišu

Do 35 godina starosti

Raspisan konkurs za prijem kandidata iz građanstva na kurs za podoficire