Svako naselje je bitno

Gradski karavan u Knez Selu: Vodovod i asfalt na vrhu liste prioriteta

Razgovor sa meštanima, foto: Grad Niš, preuzeto sa zvaničnog sajta

Gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, zajedno sa predsednicom GO Pantelej, Natašom Stanković, posetila je selo Knez Selo u okviru Gradskog karavana, s ciljem da razgovara sa meštanima o njihovim prioritetnim problemima i potrebama.

Tokom posete, postignuti su dogovori i planovi za rešavanje nekih ključnih pitanja koja se tiču ovog sela.

Jedan od glavnih problema koji je istaknut je stanje vodovodne mreže u glavnoj ulici sela. Gradonačelnica i predsednica GO Pantelej dogovorile su rekonstrukciju ove mreže kako bi omogućili obnovu i rekonstrukciju same ulice.

Takođe, planira se povezivanje mahala Žikić i Dokić, što je od izuzetnog značaja za meštane ovog sela. Takođe, od Elektroprivrede Srbije (EPS) će se zatražiti novi priključak za Dom kulture koji je nedavno otkupljen od PIK-a u stečaju.

Važan problem koji muči meštane Knez Sela je i prisustvo divljih deponija.

Gradonačelnica Sotirovski i predsednica GO Pantelej Stanković postigle su dogovor sa JKP „Mediana“ da se organizuje nedeljno prikupljanje komunalnog otpada kako bi se ovaj problem efikasno rešio.

S obzirom na to da se glavna ulica u selu smatra delom „Puteva Srbije,“ Grad će tražiti saglasnost za njenu rekonstrukciju kako bi se obezbedila bezbednost i bolji uslovi za meštane Knez Sela.

Ova poseta i dogovori s meštanima Knez Sela pokazuju posvećenost lokalne vlasti u rešavanju problema građana i unapređenju kvaliteta života u ruralnim zajednicama.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom