Schneider Electric Serbia Business Run

Tim zaposlenih iz Vojnotehničkog instituta pobednik biznis trke u Nišu

Serbia Business Run Niš, foto: Jovan Gojković

Sportsko-poslovna trka Schneider Electric Serbia Business Run održana je u četvrtak, 7. septembra u Nišu.

Treća u seriji poslovnih trka održana u Nišu dostigla je rekord po broju učesnika. U trci je učestvovalo preko 1500 trkača iz 102 kompanije. Osim što su pokazali svoje trkačko umeće, zaposleni su proveli kvalitetno vreme sa svojim kolegama uz timsko fotografisanje, poslovno umrežavanje i žurku sa kolegama iz drugih kompanija.

Najbrži tim trke u Nišu je Vojnotehnički institut, drugo mesto je zauzeo Fakultet tehničkih naukaUniverzitet u Novom Sadu, dok je treće mesto zauzeo tim kompanije Delta Holding. Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Marko Nikolić iz firme Grammer System doo, a najbrža koleginica je Jovana Mandić iz Vojnotehničkog instituta.

Serbia Business Run Niš, foto: Jovan Gojković
Serbia Business Run Niš, foto: Jovan Gojković

Najbrža u ženskoj kategoriji Jovana Mandić je o pobedi na trci u Nišu izjavila: “Prijavili smo se kao ekipa da odmerimo snage sa kolegama iz drugih kompanija. Trka je bila zahtevna, ali je organizacija bila na vrhunskom nivou. Ja sam i na trci u Subotici osvojila prvo mesto i sigurno se vidimo se i sledeće godine!” 

Najbrži kolega u Nišu bio je Marko Nikolić koji je povodom osvojenog prvog mesta rekao: “Bilo je fenomenalno na trci. Prošle godine sam prvi put učestovao, a ove godine je još lepše zato što sam pobedio. Zahvalio bih se organizatorima i svim kolegama koji su me bodrili.”

Jovana Mandić je, ispred najbržeg tima trke Vojnotehničkog instituta, o motivaciji za učešće kazala: “Prijavili smo se pre svega zbog druženja i upoznavanje sa kolegama iz drugih kompanija i gradova. Ova trka nas sve povezuje i na njoj odmeravamo snage na sasvim drugačiji način.”

Kompanija sa najvećim brojem prijavljenih takmičara bila je LEONI Wiring Systems Southeast doo Prokuplje sa 102 učesnika, koja je ujedno proglašena i najfit kompanijom. “Kompanija Leoni se i ove godine potrudila da za svoje zaposlene organizuje događaj koji će uticati ne samo na njihovo zadovoljstvo i motivaciju, već i na osećaj pripadnosti i zajedništva. Srećni smo što smo okupili ovako veliki broj ljudi i zajedno i sa drugim kompanijama pokazali da smo, i pored male doze kompetitivnosti, odgovorni prema zajednici i svom zdravlju. Vidimo se i sledeće godine, da preuzmemo još jedan pehar,” istakli su zaposleni iz ove kompanije.

Poslednja i finalna trka serije biće održana u Beogradu u četvrtak, 21. septembra, posle posla. 

Schneider Electric Serbia Business Run je team building festival koji kroz trčanje spaja više od 750 kompanija i 16.000 zaposlenih u 4 grada Srbije (Subotica, Novi Sad, Niš i Beograd). Ideja događaja je širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Schneider Electric, svetski lider u oblasti upravljanja energijom i ponosni sponzor čuvenog maratona u Parizu, i ove godine je partner najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Srbiji. Kao kompanija koja na globalnom nivou važi za jednu od najodrživijih, Schneider Electric nastavlja da bude pokrovitelj ovog događaja, sa jasnim ciljem da do 2025, Serbia Business Run postane najveći sportsko-poslovni događaj u regionu koji je potpuno održiv.

Pored naslovnog sponzora partneri događaja su i Intersport i Herbalife. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Više o događaju na: https://serbiabusinessrun.com/

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom