EURO 2024

Srbija u ključnom duelu sa Mađarskom u borbi za Euro 2024

Foto: RTS, prtscr, video prilog

Fudbalska reprezentacija Srbije je spremna za izazov u sedmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine. Na terenu Puškaš Arene u Budimpešti, u subotu od 20.45 časova, srpski „orlovi“ susrešće se sa Mađarskom u meču koji bi mogao presudno uticati na njihov put ka Euro 2024.

Mađarska i Srbija dele prvo mesto na tabeli grupe G sa po 10 bodova, uz meč više našeg tima. Ovaj duel predstavlja jedan od ključnih trenutaka dosadašnjeg dela kvalifikacija za obe selekcije. Očekuje se neizvesna borba za svaki centimetar terena dok fudbaleri Srbije žele da ostvare pobedu i preuzmu lidersku poziciju.

Tri dana kasnije, u utorak 17. oktobra, Srbija će se suočiti sa selekcijom Crne Gore na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, dodatno podižući tenzije u ovom uzbudljivom fudbalskom periodu.

Na tabeli, Crna Gora se nalazi na trećem mestu sa osam bodova iz pet odigranih utakmica. Litvanija i Bugarska drže donje pozicije sa po dva boda. U drugom susretu sedmog kola, Bugari će ugostiti Litvance dok će Crna Gora biti slobodna, čime se obećava dinamičan razvoj situacije u grupi G kvalifikacija za Euro 2024.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom