Нове тензије у Нишавској окружној лиги! ПОГЛЕДАЈТЕ ЗАШТО ОДУЗИМАЈУ СВРЉИГУ БОДОВЕ

Како је данас објављено из ФК ,,Сврљига“, сврљишки плавци оштећени су усвајањем жалбе коју је уложила екипа ,,Наисус 1977“ из Рожине која је поражена у прошлом колу у Сврљигу резултатом 2:0.


Преносимо у целости саопштење за јавност ФК ,,Сврљиг“:

Председник ФК ,,Сврљиг” Александар Ментовић одржао је хитну конференцију за медије због актуелног проблема у вези за усвајањем Жалбе коју је уложила екипа ,,Наисус 1977” из Рожине за неплаћене чланарине три играча из редова ФК ,,Сврљиг”.
Председник Ментовић је оспорио наводе и рекао да је жалба предухитрено усвојена, али поручио да ко ради тај и греши, а да ко много ради против ФК ,,Сврљига” много и греши.

Ментовић је медијима поделио документацију која побија усвојену жалбу јер су чланарине за све играче уредно плаћене и пропуста у раду није било.

Он је пред медијима отворио и програм КОМЕТ који се користи од ове сезоне за унос и евиденцију и показао да постоје подаци о регистрованим играчима.

Ментовић је рекао да Управа већ сутра доставља жалбу на донето решење и да ће Сврљиг из овога изаћи као победник, те да ће о немилим догађајима и притисцима писмено и усмено обавестити Фудбалски савез Србије.

Председник се осврнуо на утакмицу где је ,,Наисус 1977” регуларно изгубио од ,,Сврљига” и честитао играчима на залагању и борби за свој клуб.

Прочитајте и ово:

Оставите коментар:

1 Comments

  • Treba da ih je sramota sta rade sa fudbalom na jugu, tacnije u nisavskoj okruznoj ligi,sabotiraju Svrljig da upadne oduzimaju mu bodove,kaznjavaju,komesar lige kaze moze pa posle da je pogrešio a kazne pljuste,na sve su spremni da ispune svoje ciljeve i drže se povezani kao creva,prava KRIMINALNA grupa sportskih radnika😂,svi su oni za jedno debelo kaznjavanje i sankcionisanje, nije samo Novica.

Одговори

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Из ове категорије: