Nove tenzije u Nišavskoj okružnoj ligi! POGLEDAJTE ZAŠTO ODUZIMAJU SVRLJIGU BODOVE

249561617_4847655318599778_5577193781432279082_n

Kako je danas objavljeno iz FK ,,Svrljiga“, svrljiški plavci oštećeni su usvajanjem žalbe koju je uložila ekipa ,,Naisus 1977“ iz Rožine koja je poražena u prošlom kolu u Svrljigu rezultatom 2:0.


Prenosimo u celosti saopštenje za javnost FK ,,Svrljig“:

Predsednik FK ,,Svrljig” Aleksandar Mentović održao je hitnu konferenciju za medije zbog aktuelnog problema u vezi za usvajanjem Žalbe koju je uložila ekipa ,,Naisus 1977” iz Rožine za neplaćene članarine tri igrača iz redova FK ,,Svrljig”.
Predsednik Mentović je osporio navode i rekao da je žalba preduhitreno usvojena, ali poručio da ko radi taj i greši, a da ko mnogo radi protiv FK ,,Svrljiga” mnogo i greši.

Mentović je medijima podelio dokumentaciju koja pobija usvojenu žalbu jer su članarine za sve igrače uredno plaćene i propusta u radu nije bilo.

On je pred medijima otvorio i program KOMET koji se koristi od ove sezone za unos i evidenciju i pokazao da postoje podaci o registrovanim igračima.

Mentović je rekao da Uprava već sutra dostavlja žalbu na doneto rešenje i da će Svrljig iz ovoga izaći kao pobednik, te da će o nemilim događajima i pritiscima pismeno i usmeno obavestiti Fudbalski savez Srbije.

Predsednik se osvrnuo na utakmicu gde je ,,Naisus 1977” regularno izgubio od ,,Svrljiga” i čestitao igračima na zalaganju i borbi za svoj klub.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Vera

Uskršnji post 2024. počinje 18. marta

Velika suma novca! ! !

Doljevčanin stekao sedam miliona evra utajom poreza i prevarama u Nemačkoj! UHAPŠEN U NIŠU

Politika je...

SVRLJIG: Na lokalne izbore u koaliciji SNS-SPS-ZAVETNICI

Obaveštenje za vozače

Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja od 11. do 17. marta