Zona Centar

FK Car Konstantin poražen od FK Svrljig rezultatom 0:2

FK Car Konstantin, foto: Niške novine

U nedelju, u 17. kolu fudbalske lige Zona Centar, FK Car Konstantin doživeo je poraz na domaćem terenu od ekipe FK Svrljig rezultatom 0:2 (0:1). Utakmica je protekla u znaku dobrog nastupa gostujućeg tima koji je većinu vremena držao kontrolu igre na terenu.

Iako su Nišlije imale nekoliko izglednih prilika za postizanje gola, nisu uspele da iskoriste svoje šanse. Jedan od ključnih trenutaka utakmice bio je u prvom poluvremenu kada je bek Dušan Petrović postigao gol za ekipu Svrljiga, donoseći im prednost od 1:0. Međutim, Andrej Prvulović, krilni napadač Svrljiga, imao je svoj trenutak kada je lopta završila na prečki gola Car Konstantina.

U drugom poluvremenu, FK Svrljig je delovao rasterećenije, dok su igrači Car Konstantina pokušavali da probiju odbranu rivala, ali bez uspeha. Konačni udarac za domaći tim stigao je u drugom poluvremenu kada je Dimitrije Petrović postigao drugi gol za Svrljig.

Nakon meča, Nebojša Milićević, trener FK Svrljig, izrazio je zadovoljstvo igrom svoje ekipe i osvojenim bodovima. Sa druge strane, FK Car Konstantin će imati teško gostovanje u Pukovcu, dok ekipa Svrljiga sada mirno čeka naredni susret sa OFK Napredak 1929 iz Aleksinca.

Poraz u ovom meču predstavlja izazov za FK Car Konstantin, dok je FK Svrljig pokazao svoju snagu i odlučnost na terenu, što ih čini ozbiljnim konkurentom u narednim utakmicama.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom