Fubdal

RADNIČKI NIŠ: Poraz za kraj prvog dela

Ilustracija, arhivska fotografija, Radnički Niš - Partizan

Fudbalski klub Radnički Niš doživeo je poraz od ekipe Vojvodine iz Novog Sada u poslednjem 19. kolu Mozzart Bet Super lige Srbije.

Utakmica je odigrana na niškom stadionu Čair, a publika je svedočila neizvesnoj borbi do samog kraja.

Prvo poluvreme završeno je bez postignutih golova, dok je odlučujući trenutak došao u drugom delu meča. Jedini pogodak na utakmici postignut je u drugom poluvremenu, čime je ekipa Vojvodine obezbedila tri boda.

Ovim porazom, Radnički Niš se nalazi u izazovnoj situaciji na tabeli Super lige Srbije nakon završenog prvog dela ligaškog takmičenja. Trenutno zauzimajući pretposlednje mesto, ekipa iz Niša ima težak zadatak pred sobom kako bi popravila svoj plasman u drugom delu sezone. Jedini tim koji se trenutno nalazi ispod Radničkog na tabeli je ekipa Radnik iz Surdulice.

U dosadašnjem toku sezone, Radnički Niš je uspeo da ostvari pobede samo nad četiri protivničke ekipe: Radnički 1923, IMT, Mladost (L), i beogradski Partizan. Klub će morati da pronađe ključne tačke za poboljšanje kako bi ostvario bolje rezultate u narednim izazovima Super lige Srbije. Navijači nestrpljivo iščekuju naredne utakmice u nadi da će njihov omiljeni tim ponovno zasijati na terenu.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom