Mozzart Bet Super liga Srbije

Radnički Niš se suočava s Mladosti Lučani u Super ligi Srbije

Javor Matis - Radnički Niš 1:0, foto: Arena, PrtScr, video prilog

Uzbudljjiva fudbalska akcija nastavlja se u Mozzart Bet Super ligi Srbije kako se ekipa Mladost Lučani priprema za nadmetanje sa Radničkim Niš u 12. kolu.

Mladost Lučani, trenutno pozicionirani na šestom mestu na tabeli, željni su da nastave svoju dobru formu i zadrže svoj pozitivan niz rezultata u ovoj sezoni. Sa vešću da su njihovi rivali iz Niša na 13. mestu, Mladost Lučani nadaju se da će iskoristiti ovu priliku za dodatno popravljanje svoje pozicije na tabeli.

Istovremeno, Radnički Niš je u prethodnom kolu zabeležio remi sa ekipom Napredak iz Kruševca rezultatom 1:1, i sada će pokušati da se vrate na pobednički kolosek u utakmici protiv Mladosti.

Najava ovog meča budi veliko interesovanje među fudbalskim fanovima i obe ekipe će dati sve od sebe kako bi ostvarile povoljan rezultat. Utakmica obećava uzbuđenje i akciju na terenu, a ljubitelji fudbala jedva čekaju da vide kako će se ovaj duel razviti. Pratite nas kako biste saznali sve detalje i rezultate ovog uzbudljivog meča u Super ligi Srbije.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Dobra vest!

Završeni svi radovi na gasnoj interkonekciji Srbija–Bugarska

Šta mislite o tome?

MEDIJI: Engleska – Srbija, meč visokog rizika?!

Dobra vest

Penzionerima danas isplata jednokratne pomoći od 20.000 dinara

Povećanje poreza od 0,8 do 3,4%

Usvojena odluka o prosečnim cenama nekretnina u Nišu: Promene u poreskim stopama