Vremenske prilike

Uskoro će doći do promene vremena – sledi prava JESEN!

Grad Niš Panorama

U svojoj najnovijoj prognozi, poznati meteorolog Ivan Ristić upozorava da je došlo vreme za pravu jesen, nagoveštavajući značajne promene u vremenskim uslovima. Ristić je istakao da se očekuje prekid toplijeg perioda i da se bližimo granici između toplijeg i hladnijeg vazduha.

„Kao što sam najavio, sve se odjednom promenilo. Nema izglednijeg otopljenja na vidiku. Počinje prava jesen, granica između toplijeg i hladnijeg vazduha je blizu nas što će usloviti dosta padavina, kišu u nižim predelima i najverovatnije prvi sneg u planinskim oblastima“, izjavio je meteorolog Ristić putem društvene mreže Fejsbuk.

Prethodno je meteorolog najavio nagli preokret vremena i „kao da nam zima kuca na vrata“. Upozorio je da se očekuje oblačno vreme sa kišom tokom naredne nedelje, uz postepeno hlađenje. Najviše dnevne temperature će se kretati od 8°C do 12°C, posebno ističući sredu i četvrtak, 18. i 19. oktobar, kao dane sa najnižim temperaturama.

Građani se pozivaju da prate vremenske prognoze i pravovremeno se pripreme za promene u vremenu kako bi se adekvatno zaštitili od hladnijih temperatura i padavina koje dolaze.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

COVID19

Batut: Poslednjih sedmica povećan broj zaraženih koronavirusom

Auto-moto

U Srbiji se proizvodi Fiat Grande Panda

COVID se vratio?!

U GRČKOJ VELIKI BROJ ZARAŽENIH KORONOM

Prelepo mesto

SRPSKI AMAZON NA 20 KM OD NIŠA – OVAKO IZGLEDA KUPANJE U PRAVOM RAJU! (FOTO)