MMA Savez Srbije uz podršku Grada Niša organizuje MMA Ligu Srbije u Nišu

MMA Savez Srbije uz podršku Grada Niša organizuje MMA Ligu Srbije u Nišu, 25. juna od 20h u Hali „Čair“. Zvezde večeri su Jovan Marjanović i Aleksandar Janković, danas je ekskluzivno saopšteno. Tokom dana održaće se izborno prvenstvo drugog kola mma lige, gde će učestvovati amaterski takmičari u svim težinskim kategorijama, A i B klase. U finalnom večernjem delu očekuje se nastup amaterskih finalista i profesionalni deo, gde ćemo uživati gledajući četiri profesionalne borbe.

Zvezde večeri MMA Lige Jovan Marjanović i Aleksandar Janković.

Zvezde večeri MMA lige, koja se održava u subotu od 20 č. u Hali „Čair“ u Nišu su Jovan Marjanović iz Niša i Aleksandar Janković iz Beograda, njih dvoje će odmeriti snage u finalnoj rundi.

Tokom dana održaće se izborno prvenstvo drugog kola mma lige, gde će učestvovati amaterski takmičari u svim težinskim kategorijama, A i B klase. U finalnom večernjem delu očekuje se nastup amaterskih finalista i profesionalni deo, gde ćemo uživati gledajući četiri profesionalne borbe.

„Tokom dana, dakle 25. juna, održaće se izborno prvenstvo drugog kola MMA lige, gde će učestvovati amaterski takmičari u svim težinskim kategorijama A i B klase. U finalnom večernjem delu, koji bi trebalo da počne oko 20 časova, očekuje se nastup amaterskih finalista i profesionalni deo, gde ćemo uživati gledajući četiri profesionalne borbe. Siguran sam da je motiv više svim borcima da daju sve od sebe i to što će najbolji borci iz MMA lige Srbije imati prolazak u Brave CF“ – izjavio je Luka Nikolić, predsednik MMA Saveza Srbije i dodao: „Moram da naglasim da je ovogodišnja MMA liga Srbije humanitarnog karaktera i da će svi moći da ostave dobrovoljni prilog na ulazu u „Čair“. Taj prilog se prikuplja za lečenje Nišlije Todora Stojanovića.“

Kako ističu organizatori zvezde večeri su: Jovan Marjanović iz MMA kluba „TOP Team Niš“, Nikola Zlatev iz Bugarske, Marina Spasić iz MMA kluba „Crvena zvezda“, Alavija Insaf iz Bugarske, Miša Nenković iz „Ludator“ kluba iz Knjaževca, Ivajlo Lumdev iz Bugarske, a posebno interesovanje izaziva borba Miloša Kostića iz „Gladijators tima“ iz Vranja i Andrije Bogićevića iz kluba „Feniks“ iz Kraljeva.

„Pripremam se za meč i očekujem pobedu. Svakako da mi je poseban motiv što nastupam pred mojim Nišlijama, a moram da kažem da mi je to bila velika želja i hvala MMA savezu što mi ju je ispunio. Dođite u „Čair“, jer vas očekuje spektakl i budite sigurni da će te uživati u svim borbama, bilo one amaterske ili profesionalne“ – izjavio je Jovan Marjanović.

Ovogodišnja MMA Liga Srbije je humanitarnog karaktera i ostavljanjem dobrovoljnog priloga na ulazu u Halu „Čair“ prisutni pomažu lečenju Nišlije Todora Stojanovića.

Inače, MMA u Srbiji se za kratko vreme digao kao feniks iz pepela, a već posle spektakularnog prvog kola MMA lige Srbije stigao je pozitivan signal iz dalekog Bahreina. Naime, svetski poznata organizacija Brave CF uputila je pismo našem savezu gde se jasno kaže: „Najbolji borci iz MMA lige Srbije imaće prolaz u Brave CF.“

Domaćin ovogodišnje MMA lige Srbije je Grad Niš, a svetski priznati MMA borci dolaze u Niš, 25. juna, od 20.00h u Hali Čair. Utakmice večeri prenosiće direktno Arena Fight.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Vera

Uskršnji post 2024. počinje 18. marta

Velika suma novca! ! !

Doljevčanin stekao sedam miliona evra utajom poreza i prevarama u Nemačkoj! UHAPŠEN U NIŠU

Politika je...

SVRLJIG: Na lokalne izbore u koaliciji SNS-SPS-ZAVETNICI

Obaveštenje za vozače

Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja od 11. do 17. marta