Ambasadori arapskih zemalja u Nišu

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sa saradnicima bila je u Gradskoj kući domaćin ambasadorima arapskih zemalja, Palestine, Alžira, Libije, Egipta i Iraka.

Fotografija preuzeta sa sajta Grada Niša, izvor: https://www.ni.rs/ambasadori-arapskih-zemalja-u-nisu/
Fotografija preuzeta sa sajta Grada Niša, izvor: https://www.ni.rs/ambasadori-arapskih-zemalja-u-nisu/

Prijateljstvo i poverenje su reči koje najsadržajnije opisuju razgovor sa ambasadorima arapskih zemalja koji smo vodili, ocenila je gradonačelnica Niša.

Prema njenim rečima, saglasili smo se da našu saradnju unapređujemo i da je obogatimo novim sadržajima u oblastima obrazovanja, turizma i privrede.

Izražena je obostrana želja da Niš bude mesto studiranja još većeg broja studenata iz arapskih zemalja, da kroz kulturnu razmenu predstavimo sebe u tim zemljama i da u Nišu još bolje upoznamo njihovu kulturu, običaje i jezik, navela je Dragana Sotirovski.

Ona je izrazila veliko zadovoljstvo zbog susreta sa ambasadorima koji će tokom boravka u Nišu posetiti Regionalnu privrednu komoru i Naučno-tehnološki park.

U ime delegacije arapskih zemalja koja predstavljala sve arapske zemlje, a ne samo one iz kojih dolaze, na gostoprimstvu je zahvalio Njegova ekselencija ambasador Palestine Mohamed Nabhan.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom