POSLANIK MILETIĆ: Podržaću Izveštaj o Kosovu, mir i stabilnost u prvom planu! (VIDEO)

20220914_154535

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić je na konferenciji za novinare, održanoj u Narodnoj skupštini, poručio da će podržati Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini.

Foto: Privatna arhiva

Miletić je istakao da su Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije i da podržava borbu predsednika Aleksandra Vučića.
Za sve nas koji živimo u Srbiji, Kosovo je sastavni deo Srbije. Moramo dati podršku, Vučić se pokazao da je pravi državnik i misli dobro svakom čoveku koji živi u Srbiji. Čuli smo o svim problemima, najteže je biti Srbin i sačuvati ognjište – rekao je Miletić na konferenciji.

Kako je naglasio, politika mira i stabilnosti je u prvom planu:
Politika mira i stabilnosti je u prvom planu. Podržati izveštaj i borbu predsednika Vučića. Ne smemo dozvoliti da se ponovi 1999. godina. Pomoći ljudima koji živi na selu i od sela. Najbitnije je da se sačuva mir i stabilnost i da se nađe rešenje koje će biti prihvatljivo za sve – zaključio je Miletić.

Poslanici u Narodnoj skupštini raspravljaju o Izveštaju o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini koji je predstavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

 

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom