Politika

Veliki stranački skup u Nišu, Ujedinjena seljačka stranka najavila izlazak na izbore u Nišu

Skup Ujedinjene seljačke stranke, foto: Niške novine

U subotu, 17. februara, u sali Narodnog pozorišta u Nišu održan je veliki stranački skup Ujedinjene seljačke stranke gde je obeleženo 24 godine od osnivanje USS.

Konvenciji je prethodila veoma važna sednica Glavnog odbora gde su donešeni zaključci za dalje delovanje Ujedinjene seljačke stranke, imajući u vidu da nam slede lokalni izbori, na kojima će Ujedinjena seljačka stranka nastupiti u Nišu, ali i u ostalim mestima širom Srbije.

Program konvecije otvorila je mlada književnica iz Svrljiga Jana Pavlović, a potom su pored govornika i obraćanja sa bine svoja kulturno-umetnička društva predstavili KUD ,,Prekonoga“ i KUD ,,Svrljig“.

U ime koalicionih partnera iz Srpske napredne stranke skup je pozdravio dr Vladimir Olić predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, foto: V.M.
Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, foto: V.M.

Pored koalicionih partnera iz SNS, konvenciju su podržali i predstavnici drugih stranaka poput Stranke pravde i pomirenja, Socijalističke partije Srbije, Zdrave Srbije, Ruske stranke i drugih.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić najavio je izlazak na lokalne izbore širom Srbije.

Miletić isitiče da je Ujedinjena seljačka stranka posle 24 godine postala jedna stabilna stranka, koja svakodnevno dokazuje svoje kvalitete i kvalitete svojih članova i simpatizera, koji su uglavnom vezani za selo i poljoprivredu, ali i radnike i omladinu.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom