Miletić održao prvu konferenciju za novinare u 13. sazivu (FOTO, VIDEO)

milija kzn

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić održao je prvu konferenciju za novinare u 13. sazivu Narodne skupštine, na kojoj je poručio da će nastaviti da se zalaže za bolji život svakog građanina u Srbiji, sa posebnim akcentom na stanovnike koji žive u selima i nerazvijenim područjima.

– Kao narodni poslanik i predsednik USS, čestitam slavu Svetog Iliju, da svima poželim zdravlje i uspeha u životu. Ljudima koji žive na selu, želim da godina bude blagorodna, kako na njivi, tako i u kući. Očekujem da ćemo u novom sazivu raditi u interesu svakog građanina, bilo da živi u Beogradu, Gadžinom Hanu ili u seoskim područjima. Podržavaću sve što se tiče razvoja sela ,jugoistoka Srbije, nerazvijenih područja, poboljšanja uslova života žene i dece... – poručio je
Miletić na konferenciji.

Lider USS je podržao izbor Vladimira Orlića za predsednika Narodne skupštine i Usamea Zukorlića za potpredsednika ističući da će oni raditi na najbolji mogući način u interesu svih građana Srbije.
Miletić je, odgovarajući na pitanja novinara, istakao da je poljoprivreda važna za razvoj Srbije, te da će se i u narednom periodu zalagati za veća izdvajanja za poljoprivredu:
– Kada imamo žito, imamo sigurnost za celu godinu. Kao poslanik, ranije i predsednik Opštine Svrljig, shvatam važnost navodnjavanja kako bi se obezbedili bolji prinosi, ali i prihodi i ublažile posledice suše – zaključio je Miletić.
Miletić je četvrti put zarednom narodni poslanik i predstavnik poljoprivrednika i ljudi na selu u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom