Svrljig

Ujedinjena seljačka stranka izabrala mlade lidere na lokalu

Ujedinjena seljačka stranka, foto: Svrljiške novine

Prošle nedelje održana je važna sednica Foruma mladih Ujedinjene seljačke stranke u Svrljigu, koja je okupila impresivan broj mladih sugrađana. Više od 200 Svrljižana podržalo je politiku predsednika i trenutnog narodnog poslanika Milije Miletića. Na čelu opštine Svrljig je takođe predsednik Opštinskog odbora USS Miroslav Marković.

Na ovoj važnoj sednici Foruma mladih izabrana je nova rukovodeća ekipa, s Milicom Vladimirović na čelu kao predsednicom, dok je za njenog zamenika jednoglasno izabran Aleksandar Stojanović, doktor u svrljiškom Domu zdravlja.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, obratio se prisutnima i poručio mladima da su oni budućnost Svrljiga, izražavajući zadovoljstvo velikim brojem prisutnih.

Predsednik Foruma mladih Ujedinjene seljačke stranke na nivou Srbije i odbornik u lokalnom parlamentu Skupštine opštine Svrljig, Mihajlo Stevanović, istakao je značaj delovanja Ujedinjene seljačke stranke u kontekstu razvoja u svim sferama. Stevanović je dodao da je tokom proteklih desetak godina postignuto mnogo i da su budući planovi usmereni na podršku i razvoj mladih.

Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, takođe se obratio prisutnima i pozdravio njihovu energiju, najavljujući nove uspehe u svim oblastima.

Kulminacija sednice bila je svečani deo, gde je prikazana 3D prezentacija budućeg izgleda Svrljiga nakon rekonstrukcije keja nizvodno, prema sportsko-rekreativnom centru Pastirište. Ovaj ambiciozni projekat obećava pozitivne promene i unapređenje života u Svrljigu.

Ujedinjena seljačka stranka i Forum mladih USS Svrljiga čvrsto su posvećeni razvoju i napretku ove opštine, sa naglaskom na podršku i angažman mladih generacija koje će oblikovati budućnost ovog mesta.

Sednici su prisustvovali i predsednica Izvršnog odbora Ujedinjene seljačke stranke Jelena Trifunović, predsednica Foruma žena Tatjana Lazarević i generalni sekretar USS Nataša Ivković. Takođe, treba napomenuti da Ujedinjena seljačka stranka ima svoj gradski odbor i predstavnike u vlasti grada Niša.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom