Jugoistok

Predsednik opštine Svrljig rešava probleme građana

miroslav marković

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković, od kako je postavljen na mesto prvog čoveka ove opštine, uveo je novinu u radu i svakog četvrtka u svom kabinetu prima građane koji u vremenu od 10 do 12 časova iznose svoje probleme, ideje i sl.

Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, foto: M.M.
Predsednik opštine Svrljig, Miroslav Marković, foto: M.M.

Po rečima predsednika opštine Miroslava Markovića, mnogi problemi su odmah rešeni, dok se ostali problemi građana rešavaju postepno, po priritetima.

Protekle nedelje prijem je održan u petak, odložen je zbog obaveza predsednika, a dobra vest je da je  došlo više mladih nego ranije, a neki od njih došli su sa idejama koje bi svakako pozitivno uticale na razvoj zajednice i uzete su u razmatranje.

Predsednik opštine Miroslav Marković poručio je da se zbog velikog interesovanja građana koji imaju probleme ifrastrukturne, komunelne i probleme slične prirode režim prijema menja. Naime, svi koji imaju navedene probleme potrebno je da od ponedeljka do srede u vremenu od 7 do 15 časova pozovu 018/821-018 i tom prilikom ostave svoje podatke (ime i prezime) i da prijave problem, kako bi predsednik opštine na prijem pozvao i direktore i predstavnike lokalnih preduzeća i ustanova i uzajamno odmah rešavali probleme.

Ideja je da budemo brži i produktivniji, imamo nagomilane probleme, rešavamo ih, a verujem da ćemo reorganizacijom biti efikasniji, a svi građani zadovoljniji, rekao je Marković.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom