ГО ПАНТЕЛЕЈ: Радни састанак са директорима школа на подручју Општине

Руководство Градске општине Пантелеј предвођено председницом Наташом Станковић одржало је радни састанак са директорима основних школа, у чијем раду је учествовала и ресорна градска већница за образовање Марија Ранђеловић.

ГО Пантелеј, фото: Гугл мап, фото из 2014.
ГО Пантелеј, фото: Гугл мап, фото из 2014.

Примарно, размењене су информације о здравственој ситуацији у школама која је, уз доследно поштовање прописаних превентивних мера свих чланова школских колектива у условима пандемије, оцењена као сасвим задовољавајућа.

Стање ће се и надаље континуирано пратити укључујући и додатно ангажовање руководства Општине.

На састанку су такође излистане и евидентиране приоритерне потребе школа у домену одржавања школских објеката и неопходних интервенција у циљу унапређена свеукупних услова рада, како би се благовремено сагледала финансијска издвајања за ову намену, у границама буџетских могућности Општине Пантелеј за наредну годину, или изналазила решења на другим надлежним инстанцама.

Поводом предстојеће „Дечје недеље“, већ осмишљеним креативним програмима у свим школама, у терминима које одреде према распореду, биће придружен и петнаестоминутни плесни програм на отвореном школском простору, који је Општина наменила заинтересованим малишанима као симболичан гест обележавању њихове недеље.

Прочитајте и ово:

Оставите коментар:

Одговори

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Из ове категорије:

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Најновије на порталу

ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ

КО СУ ПОЗНАТЕ НИШЛИЈЕ?

VAŠ PORODIČNI STOMATOLOG

Dr. Marija Jovanović

Niš, Prvomajska 50

018/513-964

063/7 397 379