Gradska opština

GO PANTELEJ: Radni sastanak sa direktorima škola na području Opštine

Rukovodstvo Gradske opštine Pantelej predvođeno predsednicom Natašom Stanković održalo je radni sastanak sa direktorima osnovnih škola, u čijem radu je učestvovala i resorna gradska većnica za obrazovanje Marija Ranđelović.

GO Pantelej, foto: Gugl map, foto iz 2014.
GO Pantelej, foto: Gugl map, foto iz 2014.

Primarno, razmenjene su informacije o zdravstvenoj situaciji u školama koja je, uz dosledno poštovanje propisanih preventivnih mera svih članova školskih kolektiva u uslovima pandemije, ocenjena kao sasvim zadovoljavajuća.

Stanje će se i nadalje kontinuirano pratiti uključujući i dodatno angažovanje rukovodstva Opštine.

Na sastanku su takođe izlistane i evidentirane prioriterne potrebe škola u domenu održavanja školskih objekata i neophodnih intervencija u cilju unapređena sveukupnih uslova rada, kako bi se blagovremeno sagledala finansijska izdvajanja za ovu namenu, u granicama budžetskih mogućnosti Opštine Pantelej za narednu godinu, ili iznalazila rešenja na drugim nadležnim instancama.

Povodom predstojeće „Dečje nedelje“, već osmišljenim kreativnim programima u svim školama, u terminima koje odrede prema rasporedu, biće pridružen i petnaestominutni plesni program na otvorenom školskom prostoru, koji je Opština namenila zainteresovanim mališanima kao simboličan gest obeležavanju njihove nedelje.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom

COVID 19

U Srbiji potvrđeno 107 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Kultura i umetnost

Otvorena izložba „Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“ u Nišu

Do 35 godina starosti

Raspisan konkurs za prijem kandidata iz građanstva na kurs za podoficire