ГО ПАНТЕЛЕЈ: Сафари куп 2021.

Град Ниш и Градска општина Пантелеј, на чијем се подручју налази вишенаменски Спортски центар са стрелиштем у Малчи, била је домаћин значајног спортског догађаја: Првог кола Националне лиге Савеза за практично стрељаштво Србије и уједно отвореног међународног такмичења у овој дисциплини. За овогодишњи „САФАРИ КУП 2021“, који се традиционално организује пуне две деценије, пријављено је више од две стотине учесника – представници наших елитних војних и полицијких јединица као и такмичари из бројних земаља: Бугарске, Шведске, Хрватске, Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Фото: ГО Пантелеј
Фото: ГО Пантелеј

Дводневно, викенд такмичење почело је у суботу, 10.априла 2021. у 8 часова, са регистрацијом учесника, и у складу са пропозицијама, завршено у недељу, 11.априла, у поподневним сатима.

Током такмичења, овај спортски догађај испратили су председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић и председник Скупштине Саша Новићевић, уз поруку да ће Градска општина Пантелеј увек подржати манифестације које доприносе туристичком развоју општине.

Ово такмичење предвиђено је националним и међународним календаром и као такво не подлеже забрани организовања спортских манифестација, већ се одржало у складу са мерама које је прописао Републички кризни штаб и без присуства публике.

Извор и фото: ГО Пантелеј

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: