Председнику ГО Пантелеј највише признање ,,Златни орао“

Председник ГО Пантелеј, фото: М.М.
Председник Васиљевић, фото: М.Миладиновић

Председнику Градске општине Пантелеј, Братимиру Васиљевићу уручено је у Београду највише признање „Златни орао“ које Ваздухопловни савез Србије, једном годишње, додељује личностима и институцијама које су својим деловањем допринели развоју ваздухопловства у Србији.

Према Одлуци Управног одбора ВСС ово престижно признање додељено је председнику Васиљевићу за лично ангажовање, посвећеност и целокупну подршку испољену у 2019.години током организационо-техничких припрема и одржавања Предевропског првенства у параглајдингу чији су домаћини били Градска општина Пантелеј и град Ниш.

На темељима добре сарадње и успешне организације претходних такмичења европског и светског ранга која се од 2017.године у континуитету одржавају на овим просторима, полетиште Вишеград стена изнад Ореовца у Општини Пантелеј постало је једно од три најатрактивнијих места на светској мапи параглајдинг одредишта.

Захваљујући томе и несебичном залагању председника Васиљевића, Међународна аеронаутичка федерација поверила је Ваздухопловном савезу Србије организацију овогодишњег Европског првенства које ће се одржати крајем јула на Вишеград стени. Како је наглашено на данашњој свечаности проглашења најбољих спортиста Ваздухопловног савеза Србије за 2019. и заслужних личности за развој ваздуопловства, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић је један од три досадашња добитника овог престижног признања за заслуге и на понос.

Извор: ГО Пантелеј

Прочитајте и ово:

Оставите коментар:

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Из ове категорије:

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Најновије на порталу

ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ

КО СУ ПОЗНАТЕ НИШЛИЈЕ?

VAŠ PORODIČNI STOMATOLOG

Dr. Marija Jovanović

Niš, Prvomajska 50

018/513-964

063/7 397 379