USS formirala novi opštinski odbor u Panteleju

Juče je u sali mesne zajednice Pantelej održana izborna skupština Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke Pantelej. 

USS GO Pantelej, foto: R.D.
USS GO Pantelej, foto: R.D.

Većinom glasova izabrano je novo rukovodstvo ove stranke u Panteleju.

Za predsednika OO USS Pantelej izabrana je Snežana Miletić, a za njenog zamenika izabran je Milan Cvetković, a izabrana su i dva potpredsednika Danijela Petrović i Marija Mitić.

Miletić se obraća prisutnima, foto: R.Đ.
Miletić se obraća prisutnima, foto: R.Đ.

Snežana Miletić zahvalila je članovima skupštine na podršci istakavši da će opravdati poverenje i raditi za dobrobit građana GO Pantelej kao što je to uvek činila.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić obratio se prisutnima i rekao da USS ima svojih predstavnika u Skupštini GO Pantelej, ali da će se broj odbornika na narednim izborima očigledno povećati, što je u interesu svih građana GO Pantelej.

Članovi skupštine, foto: R.Đ.
Članovi skupštine, foto: R.Đ.

Miletić je iskoristio priliku i podsetio prisutne da je zalaganjem USS i njega poslanika izvršena rekonstrukcija veoma bitne saobraćajnice od Knjaževačke ulice u Nišu, ka naplatnoj rampi ,,Malča“, kao i rekonstrukcija železničke pruge, puta ka Niškoj Banji gde će na zadovoljstvo svih postojati i izlaz na auto put.

Cilj je da vi u ime svih građana Panteleja predlažete sve ono šta je potrebno uraditi za dobrobit svih građana koji žive tu. Ja ću kao narodni poslanik sve ideje, predloge i sugestije preneti nadležnima kako bi se rešile u najkraćem roku, rekao je Miletić.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Pčelari

ODLIČNA VEST: Davanja po košnici će sledeće godine biti povećana na 1.000 dinara

Ekonomija i biznis

H&M razmatra sniženje cena odeće u Srbiji zbog efikasnije nabavke

Inspekcija

KONTROLA: Od 25 analiziranih uzoraka meda – 22 falsifikata

Kosovo i Metohija

Prelazi Brnjak i Jarinje i dalje zatvoreni za ulazak na Kosovo i Metohiju