СРБИН КОРИСТИО 29 ИДЕНТИТЕТА: Ушао у стан и украо ОВО из јастучнице

Србин (30) осуђен је пред судом у Белгији на две године затвора због крађе вредног накита из једне куће у Брију. Суд му је пресудом наложио и да плати новчану казну од 800 евра, али и да плати одштету у висини од 20.413 евра.
Утврђено је да је 24. децембра 2020. између 18.30 и 19 сати провалио у један стан у поткровљу у граду Бри. У пљачки су учествовале три особе док их је четврти саучесник чекао у колима – преноси портал ниеуњсблад.бе.

Foto: Pixabay

Провалници су бетонским ивичњаком разбили стакло на вратима терасе, упали у стан и извршили преметачину. Претурили су све ормаре и фиоке, пронашли велику количину златног накита, укључујући пет пари минђуша, наруквицу, две огрлице, више комада прстења, а из стана су однели и гардеробу, као и 300 евра пронађених у јастучници.

Прегледани су снимци са сигурносних камера, на којима се види да те вечери око зграде кружи аутомобил, пољских или румунских регистарских ознака. Из њега су изашла четворица мушкараца, од којих су тројица отишла у стан. Када су се двадесет минута касније вратили до аутомобила, један од њих је носио белу торбу – откривено је током суђења.

Србин, који је како наводи белгијски портал, користио чак 29 различитих идентитета ухапше је пошто је оставио свој ДНК на стакленим крхотинама врата терасе, јер се највероватније посекао. Остали мушкарци, који се виде на снимку, нису идентификовани.

 

 

Извор: Курир.рс

 

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: