Људски остаци пронађени у коферима купљеним на аукцији

Посмртни остаци пронађени су у предметима који су се налазили у складиштеном контејнеру који је купила једна породица, а досадашња истрага показује да би полиција би могла да ради са више комплета остатака, преноси Њузхаб.

Полиција је покренула истрагу о убиству и покушава да идентификује посмртне остатке. Не верује да је породица која је купила кофере умешана у убиство.

Foto: Pixabay

Станари једне куће у Окланду позвали су полицију када су открили посмртне остатке након што су „донели имовину без власништва на њихову адресу“, рекао је детектив Тофилау Фамануиа Ваелуа.

Полиција није желела да даје више коментара, рекавши само да је у току обдукција.

Разумемо да постоји значајан интерес јавности за оно што се догодило, али с обзиром на природу открића, још увек треба спровести низ истрага. Приоритет за полицију је да идентификује преминулог како бисмо могли да утврдимо све околности – рекао је Фамануиа Ваелуа.

Према његовим речима, није било непосредног ризика за јавност.

Један од комшија је за Њузхаб рекао да му је жао породице која је купила кофере јер они немају ништа с тим и да је ужасно то што се догодило.

Новинске веб странице објавиле су да су друге комшије приметиле „чудан мирис“ који долази са имања, непосредно пре доласка полиције.

Друга комшиница је рекла да је њен син видео кофер који је извађен из приколице на имању и да су га однели форензичари.

 

 

Извор: РТС, Гардијан

 

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: