Ljudski ostaci pronađeni u koferima kupljenim na aukciji

luggage-1436515_1280

Posmrtni ostaci pronađeni su u predmetima koji su se nalazili u skladištenom kontejneru koji je kupila jedna porodica, a dosadašnja istraga pokazuje da bi policija bi mogla da radi sa više kompleta ostataka, prenosi Njuzhab.

Policija je pokrenula istragu o ubistvu i pokušava da identifikuje posmrtne ostatke. Ne veruje da je porodica koja je kupila kofere umešana u ubistvo.

Foto: Pixabay

Stanari jedne kuće u Oklandu pozvali su policiju kada su otkrili posmrtne ostatke nakon što su „doneli imovinu bez vlasništva na njihovu adresu“, rekao je detektiv Tofilau Famanuia Vaelua.

Policija nije želela da daje više komentara, rekavši samo da je u toku obdukcija.

Razumemo da postoji značajan interes javnosti za ono što se dogodilo, ali s obzirom na prirodu otkrića, još uvek treba sprovesti niz istraga. Prioritet za policiju je da identifikuje preminulog kako bismo mogli da utvrdimo sve okolnosti – rekao je Famanuia Vaelua.

Prema njegovim rečima, nije bilo neposrednog rizika za javnost.

Jedan od komšija je za Njuzhab rekao da mu je žao porodice koja je kupila kofere jer oni nemaju ništa s tim i da je užasno to što se dogodilo.

Novinske veb stranice objavile su da su druge komšije primetile „čudan miris“ koji dolazi sa imanja, neposredno pre dolaska policije.

Druga komšinica je rekla da je njen sin video kofer koji je izvađen iz prikolice na imanju i da su ga odneli forenzičari.

 

 

Izvor: RTS, Gardijan

 

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Obaveštenje

Provera ispravnosti sistema za javno uzbunjivanje u gradu Nišu!

Potvrđeno

Od danas jedinstveno tržište rada Srbije, Albanije i Severne Makedonije

Nišlija

Zoran Maksimović posvetio pesme Nišu i Niškoj Banji, mestima koja su mu u srcu

Dobra vest za poljoprivrednike

Počela isplata po hektaru, produžen rok za prijavu