DA LI JE OVO MOGUĆE? Nećete verovati da OVAKVA haljina postoji (VIDEO)

catwalk-1840941_1280

Pojavio se najpoželjniji, najpopularniji, najpohotniji, najbesramniji komad sezone! Reč je o „goloj“ haljini brenda Žan Pol Gotje (Jean Paul Gaultier), a ne samo što slavna lepotice i trendseterke ne izlaze iz nje, već je i na Guglu zabeležila porast pretraživanja za neverovatnih 430 odsto.

Ova haljina uspela je da natera sve trendseterke da naprosto polude za njom, a preplavila je i Instagram feed, a uprkos popularnosti ove smele, izazovne toalete ona definitivno nije za svakoga i zahteva od žene koje je nosi da ima brdo samopouzdanja i da se ne plaši da bude u centru pažnje piše Blic Žena.
Jer ova haljina radi upravo to – gde god da ste, s kim god da ste, bićete u centru pažnje…

Ilustracija, foto: Pixabay

Ova kreacija nije inovacija – svoj debi imala je još u kolekciji za proleće/leto davne 1984, kada se Gotje poigravao ženskom siluetom, želeći da proslavi senzualnost. No sada je savremeno ruho ovoj haljini dala kraljica pariske andergraund scene Lota Volkova.

Volkova je zapravo ovaj komad približila savremenim mušterijama – snimila je ženski akt, a potom ga je štampala na rastegljivom, pristupačnom žerseju. Print je skandalozan, stvoren je da izaziva, provocira i pomera granice, a to joj je i bio cilj.
Cena haljine je, inače, oko 600 evra, a ovaj print dolazi u nekoliko nijansi kako bi se stopio sa različitim bojama tena.

Inače, Lota Volkova je rođena u Rusiji, ali je već sa 17 godina otišla u London zbog školovanja u oblasti mode. Ona je danas stilista i modni savetnik brojnih uticajnih brendova, a baza joj je u Parizu. Njen stil ima uporište u pank kulturi – urban je, hrabar, kul i šalje određenu poruku društvu.

 

 

 

 

Izvor: Blic Žena

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom