ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ? Нећете веровати да ОВАКВА хаљина постоји (ВИДЕО)

Појавио се најпожељнији, најпопуларнији, најпохотнији, најбесрамнији комад сезоне! Реч је о „голој“ хаљини бренда Жан Пол Готје (Јеан Паул Гаултиер), а не само што славна лепотице и трендсетерке не излазе из ње, већ је и на Гуглу забележила пораст претраживања за невероватних 430 одсто.

Ова хаљина успела је да натера све трендсетерке да напросто полуде за њом, а преплавила је и Инстаграм феед, а упркос популарности ове смеле, изазовне тоалете она дефинитивно није за свакога и захтева од жене које је носи да има брдо самопоуздања и да се не плаши да буде у центру пажње пише Блиц Жена.
Јер ова хаљина ради управо то – где год да сте, с ким год да сте, бићете у центру пажње…

Ilustracija, foto: Pixabay

Ова креација није иновација – свој деби имала је још у колекцији за пролеће/лето давне 1984, када се Готје поигравао женском силуетом, желећи да прослави сензуалност. Но сада је савремено рухо овој хаљини дала краљица париске андерграунд сцене Лота Волкова.

Волкова је заправо овај комад приближила савременим муштеријама – снимила је женски акт, а потом га је штампала на растегљивом, приступачном жерсеју. Принт је скандалозан, створен је да изазива, провоцира и помера границе, а то јој је и био циљ.
Цена хаљине је, иначе, око 600 евра, а овај принт долази у неколико нијанси како би се стопио са различитим бојама тена.

Иначе, Лота Волкова је рођена у Русији, али је већ са 17 година отишла у Лондон због школовања у области моде. Она је данас стилиста и модни саветник бројних утицајних брендова, а база јој је у Паризу. Њен стил има упориште у панк култури – урбан је, храбар, кул и шаље одређену поруку друштву.

 

 

 

 

Извор: Блиц Жена

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: