Где ће родитељи сахранити Малчанског берберина?

Породица Нинослава Јовановића (49), познатог по надимку Малчански Берберин, који је преминуо након што му је позлило у пожаревачком затвору, где је издржавао доживотну робију, највероватније ће преузети његово тело и сахраниће га на гробљу у селу Малча.

Серијски силоватељ преминуо је у ноћи између четвртка и петка од срчаног удара, а био је први злочинац у Србији осуђен на казну доживотног затвора зато што је у децембру 2019. отео и 10 дана злостављао девојчицу (12).

Мештани села Малча, из ког је Јовановић родом, кажу за Курир да су чули да ће његови отац и мајка преузети тело и да ће га сахранити на сеоском гробљу. Једни кажу да су чули да је укоп заказан за понедељак или уторак, али да им делује као да породица крије тачан датум.
Нема умрлице нигде. Хтео бих да идем, али не због Нинослава, већ због његовог оца, ипак је он добар човек и није могао да бира ко ће да му буде син – каже један мештанин и додаје да је породица Јовановић због покојника годинама била на стубу срама.

Фото: Н.Ј. приватна архива / фејсбук
Фото: Н.Ј. приватна архива / фејсбук

И други мештанин села каже да се прича да ће родитељи сахранити Јовановића, али да њему не пада на памет да иде.
Сигуран сам да му нико неће доћи сем породице, јер није ни заслужио. Можда је ружно рећи, али њему је место под земљом – изричит је.

 

Извор: Курир/Б.Т

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: