Gde će roditelji sahraniti Malčanskog berberina?

malcanski

Porodica Ninoslava Jovanovića (49), poznatog po nadimku Malčanski Berberin, koji je preminuo nakon što mu je pozlilo u požarevačkom zatvoru, gde je izdržavao doživotnu robiju, najverovatnije će preuzeti njegovo telo i sahraniće ga na groblju u selu Malča.

Serijski silovatelj preminuo je u noći između četvrtka i petka od srčanog udara, a bio je prvi zločinac u Srbiji osuđen na kaznu doživotnog zatvora zato što je u decembru 2019. oteo i 10 dana zlostavljao devojčicu (12).

Meštani sela Malča, iz kog je Jovanović rodom, kažu za Kurir da su čuli da će njegovi otac i majka preuzeti telo i da će ga sahraniti na seoskom groblju. Jedni kažu da su čuli da je ukop zakazan za ponedeljak ili utorak, ali da im deluje kao da porodica krije tačan datum.
Nema umrlice nigde. Hteo bih da idem, ali ne zbog Ninoslava, već zbog njegovog oca, ipak je on dobar čovek i nije mogao da bira ko će da mu bude sin – kaže jedan meštanin i dodaje da je porodica Jovanović zbog pokojnika godinama bila na stubu srama.

Foto: N.J. privatna arhiva / fejsbuk
Foto: N.J. privatna arhiva / fejsbuk

I drugi meštanin sela kaže da se priča da će roditelji sahraniti Jovanovića, ali da njemu ne pada na pamet da ide.
Siguran sam da mu niko neće doći sem porodice, jer nije ni zaslužio. Možda je ružno reći, ali njemu je mesto pod zemljom – izričit je.

 

Izvor: Kurir/B.T

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

POČINJE NAJSTARIJI TURNIR U MALOM FUDBALU – 300.000 DINARA JE PRVA NAGRADA!

Sport i muzika

Negujmo i Boban Rajović objavili novu pesmu „Ložimo se, ložimo“ posvećenu našim igračima na Euro 2024

HRONIKA

Uhapšen zbog ubijanja i zlostavljanja životinja

Web

Istraživanje RNIDS-a: 75,6% firmi u Srbiji ima veb-sajt