Чврсто пријатељство СНС и УСС се наставља! ПОДРШКА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Уједињена сељачка странка је на Главном одбору одржаном у Нишу одлучила да ће за председника Србије подржати лидера Српске напредне странке Александра Вучића, као и да ће бити на парламентарној листи у коалицији са Српском напредном странком.

Фото: Д.Р.
Фото: Д.Р.

Седници Главног одбора је присуствовала народна посланица и заменица председника Посланичке групе „Александар Вучић – за нашу децу“ Сандра Божић, која је истакла добру сарадњу Српске напредне странке и Уједињене сељачке странке. Такође, седници су присуствовали народни посланик СНС Братимир Васиљевић и директор Универзитетског клиничког центра Ниш Зоран Перишић.

Председник Уједињене сељачке странке и народни посланик Милија Милетић је изразио задовољство досадашњом сарадњом са СНС и истакао да ће се таква сарадња наставити и у будућности:

– На седници Главног одбора је одлучено да ће Уједињена сељачка странка подржати Александра Вучића за председника Србије, као и да ће Уједињена сељачка странка бити на парламентарној листи у коалицији са СНС. Настављамо добру сарадњу са Српском напредном странком и заједно се боримо за добробит свих грађана Србије – поручио је Милетић.

Главни одбор Уједињене сељачке странке је усвојио финансијски план и изабрао Александра Стаменковића за новог члана Извршног одбора и Тамару Савић за ПР странке.

Седници Главног одбора је присуствовало преко 150 делегата из градова и општина широм Србије.

Уједињена сељачка странка је основана на Сретење 2000. године. Од 2014. године има свог представника у Народној скупштини Републике Србије. Данас броји преко 50 одбора на територији Србије.

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: