VUČIĆ I DAČIĆ: Na izbore sa posebnim listama!

Razgovarali smo o budućoj saradnji, da i posle izbora nastavimo da sarađujemo, i na nivou Vlade i na nivou Grada Beograda, istakao je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić, nakon sastanka Srpske napredne stranke i Socijalističke partije.

Dačić i Vučić, foto: PINK TV
Dačić i Vučić, foto: PINK TV

Predsednik Vučić je nakon sastanka rekao da su SNS i SPS zajednički donosili teške odluke, i da su mnogo toga dobrog ostavili narodu i zemlji.

– Razgovarali smo o budućoj saradnji, da i posle izbora nastavimo da sarađujemo, i na nivou Vlade i na nivou Grada Beograda. Doneli smo i odluku da na izbore izađemo sa posebnim listama, kako bi ostvarili maksimalne rezultate – rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da obe stranke moraju da nađu još više snage i energije za važna i velika dela u budućnosti.

– Stavićemo zajedničke ciljeve na pravo mesto i sve što smo do sada činili i radili. Pronaćićemo još više snage i energije za budućnost. Mi ćemo nastaviti saradnju sa SPS-om i spremni smo i radićemo na strateškom programskom dokumentu koji ćemo zajednički da potpišemo – rekao je Vučić.

Ivica Dačić je rekao da SPS veoma pozitivno ocenjuje deset godina saradnje sa Vučićem, i da su zajednički promenili lice Srbije.

Deo teksta: PINK

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom

COVID 19

U Srbiji potvrđeno 107 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Kultura i umetnost

Otvorena izložba „Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“ u Nišu