ВУЧИЋ И ДАЧИЋ: На изборе са посебним листама!

Разговарали смо о будућој сарадњи, да и после избора наставимо да сарађујемо, и на нивоу Владе и на нивоу Града Београда, истакао је председник Србије и СНС Александар Вучић, након састанка Српске напредне странке и Социјалистичке партије.

Дачић и Вучић, фото: ПИНК ТВ
Дачић и Вучић, фото: ПИНК ТВ

Председник Вучић је након састанка рекао да су СНС и СПС заједнички доносили тешке одлуке, и да су много тога доброг оставили народу и земљи.

– Разговарали смо о будућој сарадњи, да и после избора наставимо да сарађујемо, и на нивоу Владе и на нивоу Града Београда. Донели смо и одлуку да на изборе изађемо са посебним листама, како би остварили максималне резултате – рекао је Вучић.

Председник је додао да обе странке морају да нађу још више снаге и енергије за важна и велика дела у будућности.

– Ставићемо заједничке циљеве на право место и све што смо до сада чинили и радили. Пронаћићемо још више снаге и енергије за будућност. Ми ћемо наставити сарадњу са СПС-ом и спремни смо и радићемо на стратешком програмском документу који ћемо заједнички да потпишемо – рекао је Вучић.

Ивица Дачић је рекао да СПС веома позитивно оцењује десет година сарадње са Вучићем, и да су заједнички променили лице Србије.

Део текста: ПИНК

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: