PRIHVAĆENA INICIJATIVA MILIJE MILETIĆA: Niška Banja dobija direktan izlaz na auto-put! (FOTO, VIDEO)

miletic obilazi put

Inicijativa narodnog poslanika i predsednika Ujedinjene seljačke stranke Milije Miletića da se izgradi put od petlje Malča do raskrsnice Prosek je prihvaćena, a radovi na ovoj deonici počinju u drugoj polovini februara.

Miletić obišao radove, foto: M.M.
Miletić obišao radove, foto: M.M.

Miletić je ranije u Narodnoj skupštini govorio o važnosti da se preko Proseka uradi prilaz Niškoj Banji kako bi turisti lakše došli do ove lepote jugoistoka Srbije.

– Tokom izgradnje auto-puta nije ostavljen ulaz za Nišku Banju. Moje pitanje je da li postoji mogućnost da se napravi prilaz od Malčanske petlje preko Proseka? Postoji već urađen projekat za izgradnju ove deonice – upitao je Miletić tada pitanje „Putevima Srbije“.

Kako je Miletić istakao, potpisan je Ugovor između direktora Koridora Srbije I preduzeća “Trejs Srbija AD” o izgradnji ove saobraćajnice kojom će Niška Banja dobiti direktan izlaz na auto-put.

– Važna vest za sve građane jugoistotoka Srbije da će u februaru početi izgradnja puta od petlje Malča do raskrsnice Prosek. Ovaj projekat je veoma važan jer će rešiti mnoge saobraćajne probleme, a Niška Banja dobiti direktan izlaz na auto-put. Nastaviću da se zalažem za razvoj jugoistoka Srbije kako bi građanima ovog dela Srbije život bio bolji – poručio je Miletić.

Vrednost ovog projekta je 3.215.000 evra. Saobraćajnica koja će biti izgrađena je dužine oko 1.450 metara.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom