MILETIĆ: Kada će Vojna bolnica u Nišu početi da prima civilne pacijente? (FOTO, VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić je uputio pitanje Ministarstvu zdravlja koje se odnosi na rad Vojne bolnice u Nišu i najave da će uskoro ova bolnica početi da prima i civilne pacijente.

Poslanik Mileitć, foto Parlament
Poslanik Mileitć, foto Parlament

Miletić je na sednici Narodne skupštine istakao važnost da Vojna bolnica prima i civilne pacijente, osvrnuvši se na rad Vojnomedicinske akademije u Beogradu i Vojnomedicinskog centra u Novom Sadu.

– Predsednik Vučić je nedavno, tokom obilaska jugoistoka Srbije, najavio da će Vojna bolnica u Nišu početi da leči i civilne pacijente. Ali, do danas taj plan nije realizovan. Važno je istaći da građani imaju poverenja u srpsku vojsku, kao i u sve lekare. Ljudi sa jugoistoka imaju potrebu da se leče u Vojnoj bolnici i postoji velika potreba da se ova bolnica otvori i za civilne pacijente.

Moje pitanje je: Kada će biti potpisan ugovor sa RFZO i tako omogućiti civilnim pacijentima da se leče u Vojnoj bolnici? – upitao je Miletić Ministarstvo zdravlja.

Takođe, Miletić se zahvalio svim medicinskim radnicima na požrtvovanosti i volji da pomognu pacijentima za vreme epidemije korona virusa:

– Želim da se zahvalim svim medicinskim radnicima na volji i želji da pomognu pacijentima, junački su se borili kada je bilo najteže. Moramo i mi pomoći lekarima, tako što ćemo se vakcinisati i na taj način pobediti ovu pošast – poručio je narodni poslanik.

Tokom skupštinskog govora, Miletić je čestitao slavu Spasovdan gradu Beogradu i manastiru u Labukovu:

– Čestitam slavu svim građanima Beograda, kao i manastiru u Labukovu kod Svrljiga. Da sreća i zdravlje služi sve nas u Srbiji – kazao je Miletić.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Padaju cene

Niže cene goriva: Dizel i benzin jeftiniji za tri dinara!

Hronika

Uhapšena grupa koja je organizovala prostituciju u Beogradu

Fudbal

Najava fudbalskih spektakala u Superligi Srbije: Derbi u Nišu i okršaji širom zemlje

Poseta

Gradonačelnica Niša podržala boračka udruženja