Осумњичени да су украли па запалили возило

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, интензивним оперативним радом, пронашли су и привели три особе осумњичене да су 13. фебруара у околини Ниша украле аутомобил „хјундаи“ власништво двадесетосмогодишњег мушкарца, а потом га запалили.

Илустрација, Пиксабеј, аутор: Diego Fabian Parra Pabon
Илустрација, Пиксабеј, аутор: Diego Fabian Parra Pabon

Сумња се да су двадесетседмогодишњи мушкарац из околине Ниша, деветнаестогодишњак из околине Алексинца и седамнаестогодишњак из околине Ниша обили аутомобил којим су се одвезли до реке у насељу Доња Топоница и запалили га.

Такође се сумњиче да су претходно из аутомобила украли акумулатор, ЦД плејер и звучнике које је полиција код њих пронашла и вратиће их власнику.

Припадници полиције пронашли су и катализатор који су они, како се сумња, продали једном мушкарцу у Нишу.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Нишу, против двадесетседмогодишњег и деветнаестогодишњег мушкарца биће поднета кривична пријава због постојања основа сумње да су извршили кривична дела тешка крађа и уништење и оштећење туђе ствари.

Такође, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, кривична пријава биће поднета и против седамнаестогодишњака, осумњиченог да је извршио иста кривична дела.

Извор: МУП

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: