Председник општине Сврљиг решава проблеме грађана

Председник општине Сврљиг Мирослав Марковић, од како је постављен на место првог човека ове општине, увео је новину у раду и сваког четвртка у свом кабинету прима грађане који у времену од 10 до 12 часова износе своје проблеме, идеје и сл.

Председник општине Сврљиг, Мирослав Марковић, фото: М.М.
Председник општине Сврљиг, Мирослав Марковић, фото: М.М.

По речима председника општине Мирослава Марковића, многи проблеми су одмах решени, док се остали проблеми грађана решавају постепно, по приритетима.

Протекле недеље пријем је одржан у петак, одложен је због обавеза председника, а добра вест је да је  дошло више младих него раније, а неки од њих дошли су са идејама које би свакако позитивно утицале на развој заједнице и узете су у разматрање.

Председник општине Мирослав Марковић поручио је да се због великог интересовања грађана који имају проблеме ифраструктурне, комунелне и проблеме сличне природе режим пријема мења. Наиме, сви који имају наведене проблеме потребно је да од понедељка до среде у времену од 7 до 15 часова позову 018/821-018 и том приликом оставе своје податке (име и презиме) и да пријаве проблем, како би председник општине на пријем позвао и директоре и представнике локалних предузећа и установа и узајамно одмах решавали проблеме.

Идеја је да будемо бржи и продуктивнији, имамо нагомилане проблеме, решавамо их, а верујем да ћемо реорганизацијом бити ефикаснији, а сви грађани задовољнији, рекао је Марковић.

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: