Демократска странка бојкотује наредне изборе на свим нивоима

Поводом одлуке Саше Пауновића да напушта Демократску странку, Зоран Лутовац, председник Демократске странке захвалио је Саши Пауновићу на енергији и знању које је уложио у ДС и на демократичности коју је показао заступајући свој став о изласку на локалне изборе у Параћину, али да је дужност Демократске странке да служи општем интересу без изузетка.

DS, logo
ДС, лого

“Као председник странке у име свих чланова Саши могу да захвалим што је свој став износио на страначким органима и што је тиме показао да уважава не само интерес странке, већ и сваког члана и чланицу странке у којој је провео двадесет и осам година. Такође, што је најважније, ми разумемо његову одговорност према грађанима Параћина и због тога још више ценимо његов напор што је свој став заступао на начин да не угрози функционисање странке”, подвукао је Лутовац.

Лутовац је поновио да је недвосмислена одлука да Демократска странка бојкотује наредне лажне изборе на свим нивоима и да ће Демократска странка коју он води доследно и принципијелно поштовати своје одлуке, те да ће сви који се не буду придржавали страначких одлука бити санкционисани на начин који то прописује Статут странке.

Демократска странка поштује различита уверења својих чланова, све док разлике не угрожавају интерес странке и јавни интерес, а демократе чврсто верују да је бојкот овог режима и режимских лажних избора једини исправан пут ка достојанственом животу свих грађана и грађанки наше земље.

Информативна служба Демократске странке

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: