Bravo golmane

Omri Glazer postavlja rekord u Ligi šampiona sa 13 odbrana

Omri Glezer, ilustracija, foto: Arena, youtube

Golman Crvene zvezde, Omri Glazer, sinoć je postao rekorder Lige šampiona po broju odbrana u jednom meču, prema saopštenju specijalizovanog portala za statistiku „Madridzone“.

Izraelski golman je briljirao u susretu protiv Mančester Sitija, uprkos porazu svog tima rezultatom 1:3. Glazer je zabeležio čak 13 impresivnih odbrana tokom utakmice.

Omri Glazer je dominirao na golu tokom većeg dela meča na stadionu „Etihad“ i bio je ključni faktor u tome što je Crvena zvezda na poluvreme otišla sa vođstvom od 1:0. Nažalost, u 60. minutu je napravio grešku koja je omogućila Hulijanu Alvarezu da postigne gol iz slobodnog udarca, dok je kod preostala dva gola Mančester Sitija bio nemoćan.

Ovim impresivnim brojem odbrana, Glazer je prestigao Fernanda Musleru koji je ranije držao rekord sa 12 odbrana na meču između Galatasaraja i Reala, odigranog 22. oktobra 2019. godine.

Omri Glazer je time postao junak Crvene zvezde i istakao se kao izuzetan golman u Ligi šampiona, čime je ponosno obeležio ovu istorijsku noć za klub i svoju karijeru.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom