Večeras u 21h

LIGA ŠAMPIONA: MANČESTER SITI – CRVENA ZVEZDA

Detalj sa meča Crvena Zvezda - Čukarički, foto: youtube link, video

Večeras, s početkom od 21 čas, fudbalski svet će biti svedok uzbuđujućeg okršaja između Crvene zvezde i Mančester Sitija u prvoj utakmici grupne faze Lige šampiona.

Najava utakmice, grbovi
Najava utakmice, grbovi

Ova spektakularna utakmica će se odigrati na Etihad stadionu u Mančesteru i predstavljaće priliku za crveno-bele da se izmere s jednim od najprestižnijih klubova u Evropi.

Crvena zvezda, koja dolazi s velikim entuzijazmom i željom za uspehom, spremna je da se suprotstavi izazovima i pokaže svoj kvalitet na međunarodnom nivou. S druge strane, Mančester Siti, pod vođstvom renomiranog trenera Pepa Guardiole, će želeti da nastavi svoj uspešan put u Ligi šampiona i ostvari pobedu pred svojim navijačima.

Za sve ljubitelje fudbala u Srbiji, utakmicu će prenositi Prvi program RTS-a, omogućavajući im da budu deo ovog sportskog spektakla. Pratite svoj omiljeni klub i bodrite Crvenu zvezdu dok se takmiče na najvišem nivou evropskog fudbala.

Očekuje nas uzbudljiva fudbalska noć i nadamo se da će Crvena zvezda ostvariti uspešan start u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ne propustite da budete uz svoj tim večeras i uživate u ovom fudbalskom spektaklu.

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Hitno saopštenje

Evakuiše se celo naselje u Nišu zbog uklanjanja bombe

Obaveštenje

Od 25. aprila do 1. maja pojačana kontrola saobraćaja

Dobro došli

Tradicionalno ,,Veče Svrljižana u Nišu” – 17. maja

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom