Ер Србија разматра покретање Контакт центра у Нишу

Ер Србија саопштила је данас да разматра покретање додатних капацитета Контакт центра у Нишу и запошљавање нових агената, чиме жели да даље унапреди услугу коју пружа корисницима.

Фото илустрација, град Ниш и авион, фото: Редакција
Фото илустрација, град Ниш и авион, фото: Редакција

Директор комерцијале и стратегије Ер Србије Бошко Рупић изјавио је да компанија разматра покретање додатне целине Контакт центра у којој би радили људи из Ниша и околине.

„Знамо да у овом делу Србије има јако квалитетних људи и уверени смо да би они могли да нам помогну да се даље развијамо у условима повећане потражње за нашим летовима. Позивам све оне који желе да раде у српској националној авио-компанији да се што пре пријаве“, рекао је Рупић.

Истиче се да се покреће конкурс за агенте Контакт центра у Нишу, а заинтересовани за рад пријаве могу да поднесу путем веб сајта Ер Србије, најкасније до 8. марта 2023. године.

На конкурс за агенте Контакт центра Ер Србије се могу да се пријаве сви држављани Србије који у тренутку подношења пријаве имају навршених 18 година, најмање диплому средње школе и течно говоре и пишу енглески језик, док ће се познавање других језика сматрати додатном предношћу.

Српска национална авио-компанија део својих летова обавља са аеродрома Константин Велики у Нишу.

Током зимског реда летења, Ер Србија из Ниша лети до Келна, Франкфурт/Хана, Истанбула и Љубљане, а у летњој сезони, поред редовних линија, изузетно су тражени и чартер летови до популарних летњих дестинација.

Извор: Танјуг

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: