MILETIĆ ZAHVALIO NA IZGRADNJI SAOBRAĆAJNICE KOJA POVEZUJE NIŠKU BANJU SA AUTO-PUTEM! (VIDEO)

20230212_184808

Narodni poslanik Milija Miletić je zahvalio „Koridorima Srbije“ i Ministarstvu saobraćaja, infrastrukture i građevinarstva na izgradnji saobraćajnice od naplatne rampe „Malča“ do raskrsnice u Proseku čime je Niška Banja dobila vezu sa auto-putem Niš-Dimitrovgrad i Niš-Zaječar.

Miletić je više puta apelovao da je potrebno izgraditi ovu saobraćajnicu jer je prekinuta veza Niške Banje sa auto-putem Niš-Dimitrovgrad i Niš-Zaječar, izgradnjom auto-puta E-80.

Foto: T.S

Zahvaljujem „Koridorima Srbije“ i Ministarstvu saobraćaja, infrastukture i građevinarstva što su, nakon mojih apela, izgradili ovu saobraćajnicu i Nišku Banju pono povezali sa auto-putem – rekao je Miletić.
Kako Miletić ističe, Niška Banja je „biser“ jugoistoka Srbije i potrebno je mnogo više ulagati kako bi njen turistički potencijal došao do izražaja.

Niška Banja je ponovo povezana sa auto-putem i to je odlična vest, ali to nije dovoljno da se povrati stari sjaj Banje. Moramo još raditi i ulagati u Nišku Banju i jugoistok Srbije – zaključio je Miletić.
Evo kako je Miletić apelovao da je potrebno Nišku Banju povezati sa auto-putem:

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Evo šta je ustvari to

ŠTA JE ŠUŠTAVAC KOJI JE POKOSIO KRAVE NA STROJ PLANINI

Neophodna vakcinacija

Ozbiljna kriza na Staroj planini: Od šuštavca uginulo šest krava, apel za hitnu vakcinaciju stoke

Hronika

Neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena (FOTO)

Korona

Nesigurna epidemiološka situacija u južnobačkom okrugu: Prisustvo omikron podsoja „Eris“