ЈОШ ЈЕДНА НЕСРЕЋА У НИШУ: Младић пао кроз вентилациони отвор!

Двадесетпетогодишњи Нишлија тешко је повређен прошле ноћи када је пропао кроз вентилациони отвор Тржног центра у Обреновићевој улици у Нишу.

Несрећа се догодила око 2.45 сати када се младић из још неутврђеног разлога попео на стаклени део вентилационог отвора који је попустио под његовом тежином услед чега је пао на бетон са висине од око четири метра.

Клинички центар Ниш, фото: М.М.
Клинички центар Ниш, фото: М.М.

Двадесетпетогодишњак је збринут у нишком Универзитетском клиничком центру где је установљено да је приликом пада задобио прелом руке. О овом догађају обавештена је полиција, установљено је да повређивање није наступило као последица кривичног дела.

Готово истоветна несрећа догодила се 2012. године када је кроз вентилациони отвор тржног центра који се протеже целом дужином Обреновићеве улице, који је иначе пешачка зона, пропала шестогодишња девојчица. Она је тада задобила тешке повреде главе па је борба за њен живот трајала неколико дана, али се на срећу опоравила.

Још трагичнији инцидент догодио се 2006. године када је тридесетједногодишњи младић из околине Мерошине погинуо током трајања концерта Светлане Ражнатовић. Он се попео на надстрешницу од плексигласа како би боље видео популарну певачицу али је она пукла, па је младић приликом пада задобио повреде главе од којих је преминуо на лицу места.

 

 

 

Извор: Телеграф/Курир

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: