ДЕТАЉИ ПУЦЊАВЕ У ТРЖНОМ ЦЕНТРУ У НИШУ: Једна особа збринута у УКЦ

Нишлија М.М.(32) упуцан је синоћ око 23.50 сати у ногу у подруму Тржног центра у Нишу.

Ова пуцњава узнемирила је грађане који живе у стамбеном делу комплекса, а који су и пријавили ово.

Гледао сам телевизију када ме је тргао пуцањ. Цео хол тржног центра где су нам и станови је природно озвучен тако да оџвања све и кад упаљач падне на под, а камоли пуцањ из пиштоља. У тим подрумима који су на неки начин полуотворени се често свашта дешава, свакакви се окупљају. Ово је епицентар града тако да се све и свашта дешава. У подруму су била два мушкарца, а пре тога се није чула никаква свађа и слично што би указивало на ово што се десило – речено је на лицу места.

Илустрација, архива, Хитна помоћ, фото: Нишке новине
Илустрација, архива, Хитна помоћ, фото: Нишке новине

За сада није откривено јавности како је дошло до пуцња, а не искључује се да је дошло до случајног опаљења неке врсте ватреног оружја.

Како су потврдили у Хитној помоћи, рањеног су збринули и одвезли у Ургентни центар.

Пацијент је примљен ноћас око поноћи у УЦ УКЦ Ниш са прострелним ранама доњих екстремитета- десне натколенице и леве потколенице. На пријему свестан, комуникативан и хемодинамски стабилан. Након урађене хитне дијагностике, утврђено је да нема прелома костију, као и да нису оштећени витални крвни судови. Пацијент ће бити хоспитализован ради даље дијагностике, лечења и праћења здравсвтеног стања, саопштили су из Универзитетско клиничког центра.

 

 

Извор:Курир.рс/М.С.

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: