Osuđenik pronađen povređen u niškom zatvoru

Osuđenik A. K. (76) povređen je u petak u kupatilu Zavodske bolnice KPZ Niš, a kako se sumnja njega su napala i tukla dvojica osuđenika. A. K. je prebačen u KC Niš na dalje lečenje, a policija, tužilaštvo i Uprava za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) ispituju slučaj.

FOTO: Belle amie jutjub kanal/printscreen

U petak 30. septembra osuđeniku A. K. je pozlilo i pao je u kupatilu zavodske bolnice KPZ Niš, gde je lečen. Druga osuđena lica su odmah o tome obavestila komandira. Zavodski lekar je odmah reagovao zbog prirode bolesti od kojih je A. K. lečen i pozvao je istog trena Hitnu pomoć koja ga je odvezla u KC Niš – kažu za Kurir iz UIKS.

Kako dodaju, nakon dobijenih rezultata sa skenera u ponedeljak, 3. oktobra, gde je ustanovljeno naprsnuće rebara, a s obzirom da je reč o osobi koja ima 76 godina Uprava zavoda je odmah obavestila policiju i tužilaštvo o sumnji da je počinjeno krivično delo.

Ispitana su sva lica sa sprata Zavodske bolnice gde je A. K. bio smešten, obavljen je uvid u video-nadzor i u ovom trenutku su protiv dvojcie osuđenika podnete disciplinske prijave. Uprava zavoda će uvek, kao i do sada, blisko sarađivati sa policijom i tužilaštvom na utvrđivanju svih okolnosti – dodali su iz UIKS.

 

 

Izvor: Kurir.rs

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom

COVID 19

U Srbiji potvrđeno 107 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Kultura i umetnost

Otvorena izložba „Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“ u Nišu

Do 35 godina starosti

Raspisan konkurs za prijem kandidata iz građanstva na kurs za podoficire