Осуђеник пронађен повређен у нишком затвору

Осуђеник А. К. (76) повређен је у петак у купатилу Заводске болнице КПЗ Ниш, а како се сумња њега су напала и тукла двојица осуђеника. А. К. је пребачен у КЦ Ниш на даље лечење, а полиција, тужилаштво и Управа за извршење кривичних санкција (УИКС) испитују случај.

FOTO: Belle amie jutjub kanal/printscreen

У петак 30. септембра осуђенику А. К. је позлило и пао је у купатилу заводске болнице КПЗ Ниш, где је лечен. Друга осуђена лица су одмах о томе обавестила командира. Заводски лекар је одмах реаговао због природе болести од којих је А. К. лечен и позвао је истог трена Хитну помоћ која га је одвезла у КЦ Ниш – кажу за Курир из УИКС.

Како додају, након добијених резултата са скенера у понедељак, 3. октобра, где је установљено напрснуће ребара, а с обзиром да је реч о особи која има 76 година Управа завода је одмах обавестила полицију и тужилаштво о сумњи да је почињено кривично дело.

Испитана су сва лица са спрата Заводске болнице где је А. К. био смештен, обављен је увид у видео-надзор и у овом тренутку су против двојцие осуђеника поднете дисциплинске пријаве. Управа завода ће увек, као и до сада, блиско сарађивати са полицијом и тужилаштвом на утврђивању свих околности – додали су из УИКС.

 

 

Извор: Курир.рс

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: