ИНЦИДЕНТ НА УЛИЦИ У НИШУ: Медицинску сестру напала тинејџерка

Медицинску сестру Ј.П.Н. (37) из амбуланте у Машинској индустрији у Нишу, напала је шеснаестогодишња наркоманка 8. септембра око 6 сати ујутру.

Страшне сцене су се догодиле у Улици Милојка Лешјанина док је ова медицинска сестра ишла на посао. Мотив за овакав бруталан напад је пљачка јер је девојчица почела да кризира па је покушавала од Ј.П.Н. да отме нешто новца који је имала у новчанику.
Дај паре брзо, дај паре, убићу те – викала је крупна девојка коју нисам могла тако лако да савладам. Чупала ме је за косу, ударала из све снаге, потпуно је била ван себе. Са њом је било неко мало дете и то је није спречило да ме удара, обори на земљу, а онда шутира – прича ова Нишлијка.

Илустрација, архива, Хитна помоћ, фото: Нишке новине
Илустрација, архива, Хитна помоћ, фото: Нишке новине

Ј.П.Н. је пре напада приметила ову девојку како шутира аутобус и како се неконтролисано понаша, али није ни слутила шта ће је снаћи.

Она каже да је онда прихватила да овој девојци да новац. Она би то иначе учинила, само да се спасе, али није од удараца успела то да јој каже.

Срећом, пролазио је човек у колима и ја сам довикивала за помоћ. Стао је, некако нас одвојио и убацио у кола. Малолеткиња која је била скроз разуларена није престаjала да ми прети и покушава да ме удари. Одвезао ме је до станице Палилула и они су убрзо нашли ову девојку која је и по улици наставила да шутира све што пронађе. Тада су ми рекли да је позната по коришћењу наркотика. Kада су је довели почела је да насрће на полицајце мада више није била тако горопадна – прича Ј.П.Н. Малолеткња је приведена тужиоцу за малолетнике.

Она је дадобила повреде и модрице по целом телу, а видљиве су маснице на лицу, рукама и ногама.

 

 

Извор: Курир.рс/М.С.

 

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: