КАКАВ ФЕНОМЕН! Бака двоје унучади сазнала да је трудна, ово су морали хитно да ураде!

Мишел Хол, којој је 2017. (када је имала 50 година) речено да је ушла у менопаузу и да више не може да затрудни, није успела да препозна симптоме трудноће која јој се ипак догодила.

У време када је сазнала да је у менопаузи имала је четворо деце и двоје унучади.

Током трудноће није имала потребу за одређеном храном, није добијала на тежини, а није било ни јутарњих мучнина.

Уместо тога, осећала је бол у стомаку, а мислила је да је то симптом менопаузе или лупуса. Лупус је лечила последњих десет година.

Ilustracija, foto: Pixabay

Можете ли да замислите да откријете да сте у 26. недељи трудноће и да је за припреме остало јако мало времена. Додајте ту чињеницу да сте мислили да сте завршили са децом пре више од једне деценије. Можете ли да замислите какав је то емотивни шок, постоји много ствари које ете вероватно морати да обрадите, преноси Даилy Маил.

Мишел је рекла да када је првобитни шок прошао, обузели су је страх и анксиозност за будуц́ност. Између њених година и њеног лупуса, она је аутоматски категорисана као високоризична, „геријатријска“ трудноћа и заказан јој је царски рез.

У недељама које су уследиле, она је стално ишла на прегледе. Било јој је непријатно, а тврди и да су је људи због година стално загледали.

Беба Грејсон је коначно стигла 27. децембра 2018, а родитељи су је дочекали раширених руку. Међутим, први дани су били изузетно исцрпљујући. Лекари су проценили да је његова старост при рођењу била између 34. и 35. недеље. Био је под сталним надзором, а имао је и проблеме са дисањем попут апнеје у сну. После 12 дана, њихов мали дечак се извукао, а Холови су коначно могли да одахну и одведу га кући.

Последњих година је дошло до пораста трудноћа у старијем добу, али су оне најчешће резултат вантелесне оплодње. С обзиром на то да је ова трудноћа дошла природно, сматра се да је ово веома неуобичајено.

Акушер Мишел Хол, др Томас Бекет, прокоментарисао је да је њен случај толико редак, да је претходно најстарија пацијенткиња коју је породио имала 48 година и да никада раније није видео будућу маму у њеним годинама.

 

 

Извор: Курир, Даилy Маил

 

 

 

 

 

 

 

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: