ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ! Директан лет из Ниша за празнике

Национална авио-компанија Републике Србије најавила је да ће током зимских празника успоставити директну линију између Ниша и Цириха. Први лет стартује 17. децембра.

Летови од Ниша до Цириха, које „Ер Србија“ уводи током празничног дела предстојеће зимске сезоне, обављаће се два пута недељно – средом и суботом, саопштено је из националне авио-компаније.
Foto: Niške novine

Како се наводи, први лет ЈУ1374 планиран је за 17. децембар, док ће последњи лет на тој сезонској линији саобраћати 14. јануара 2023. године. Карте су већ у продаји.

Изузетно нам је драго што нашим путницима током новогодишњих и божићних празника можемо да понудимо брзу директну везу између Ниша и Цириха. На овај начин обезбеђујемо добре конекције између највећег швајцарског града и југа наше земље. Летови су за сада сезонског карактера, а у зависности од интересовања путника, размотрићемо и наставак обављања летова на тој линији – изјавио је Бојан Аранђеловић, виши менаџер за планирање реда летења у „Ер Србији“.

Осим директних сезонских летова, током зимске сезоне путници ће и даље моћи да путују између Ниша и Цириха, као и до сада – преко Београда.

 

 

 

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: