ODLIČNE VESTI! Direktan let iz Niša za praznike

20220715_061413

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije najavila je da će tokom zimskih praznika uspostaviti direktnu liniju između Niša i Ciriha. Prvi let startuje 17. decembra.

Letovi od Niša do Ciriha, koje „Er Srbija“ uvodi tokom prazničnog dela predstojeće zimske sezone, obavljaće se dva puta nedeljno – sredom i subotom, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije.
Foto: Niške novine

Kako se navodi, prvi let JU1374 planiran je za 17. decembar, dok će poslednji let na toj sezonskoj liniji saobraćati 14. januara 2023. godine. Karte su već u prodaji.

Izuzetno nam je drago što našim putnicima tokom novogodišnjih i božićnih praznika možemo da ponudimo brzu direktnu vezu između Niša i Ciriha. Na ovaj način obezbeđujemo dobre konekcije između najvećeg švajcarskog grada i juga naše zemlje. Letovi su za sada sezonskog karaktera, a u zavisnosti od interesovanja putnika, razmotrićemo i nastavak obavljanja letova na toj liniji – izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje reda letenja u „Er Srbiji“.

Osim direktnih sezonskih letova, tokom zimske sezone putnici će i dalje moći da putuju između Niša i Ciriha, kao i do sada – preko Beograda.

 

 

 

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Strašne priče

MRAMORSKO BRDO: Muškarac se razneo bombom

COVID 19

U Srbiji potvrđeno 107 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Kultura i umetnost

Otvorena izložba „Borba za srpsku državnost i slobodu srpskog naroda“ u Nišu

Do 35 godina starosti

Raspisan konkurs za prijem kandidata iz građanstva na kurs za podoficire