ОДЛИЧНЕ ВЕСТИ: Држава даје ваучер од 15.000 динара

Чак 200.000 грађана Србије имаће право на вучер од Србије у износу од укупно 3 милијарде у кешу, по 15. 000 динара, саопштио је председник Србије Александар Вучић!

Председник је открио и да ће сви који имају право на пензију, радници чија примања не прелазе 70.000 динара месечно, студенти, ратни војни инвалили и цивилни инвалиди, као и многе друге категорије становништва, осим оних најбогатијих, имати право да узму ваучер од државе Србије од 15.000 динара.

Foto: RTS zvanični sajt, jutjub/skrinšot

200.000 има право на то. Ми сада дајемо три милијарде у кешу. За 200.000 по 15.000 динара, само да проведу део одмора у Републици Србији. То радимо како би се људи упознали са сопственом земљом, да још више људи заволе Србију. Да новац остане у нашој земљи. Разлог је и то што је поново букнуо ковид, који се распламсао на Медитерану – рекао је Вучић.

Председник је истакао да ваучери које држава даје грађанима морају да буду потрошени до 15. или 31. октобра.

Да видите колико нам је земља прелепа, и да будете задовољни и срећни. То ћемо већ од понедељка или уторка да организујемо, очекујемо да буде велика навала. Можда ћемо то да проширимо на још 100.000 људи. Али видим да се Синиша већ намргодио. Очекујемо да то буде велико чудо, и позивам људе да размисле, у Србији је много лепо, и позивам их да што више времена проведу у нашој Србији – казао је Вучић.

 

Извор: Курир

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: