Човек тврди да се вратио из мртвих, ово је видео након смрти

Овај анонимни човек тврди како се вратио из мртвих пошто што се утопио.

Када су га спасиоци извукли из воде, није давао знакове живота, а док су га оживљавали, он је путовао неким другим светом.

И док се многи људи питају шта се то догађа након смрти, нестајемо ли или живимо у неком паралелном свету, један мушкарац тврди како је сазнао одговор на та питања.

Он се дословце вратио из мртвих након што се утопио пре отприлике годину и по. Када су га спасиоци извукли, није давао знакове живота. Док су га оживљавали, он је путовао неким другим светом.

Foto: Pixabay

Каже како је видео живот после смрти и што се догађа с добрим, а што с лошим људима. Описао је своје искуство, али је одлучио да остане анониман.

Ово је његово искуство:
Даровано ми је знање о томе где иду добре душе, а где су послате лоше. Када умрете, знаћете да сте мртви јер ће вам се догодити једна од две ствари – или ћете проћи кроз нешто што изгледа као тунел светлости или ћете се наћи на месту на ком нема ничега осим страха и таме.
Лоше душе улазе дубље у ту таму (што звучи збиља застрашујуће). То место нема светла и на том месту знате да сте дошли у пакао и да ћете тамо бити целу вечност. Тама вас оставља у застрашујућој парализи, и не можете видети ништа осим велике тамне празнине пакленог свемира без звезда, без светла, без ичега. Нема чак ни мисли. Не бих желео ни да мој најгори непријатељ тамо заврши.
А што се тиче тунела, то заправо није тунел. Споља изгледа попут ужареног ужета које се полако окреће у свемиру и осветљава добре душе које су унутра и иду на боље место. Био сам јако срећан што сам видео нешто тако невероватно.

Неки тврде да је халуцинирао

Као и у свим аспектима живота, постоје људи који верују у живот након смрти и они којима је то тотална небулоза. Противници те теорије тврде да људи заправо халуцинирају када им мозак остане без кисеоника, посебно у случајевима утапања.
Ипак, многи су признали како су их његове речи утешиле и охрабриле јер им је тешко да замисле да након смрти све једноставно нестане, преноси Мирор.

 

Извор: Курир

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: