Telenor Srbija menja ime, zvaće se Yettel

Kompanija „Telenor Srbija“ saopštila je da će od marta nastaviti da posluje pod imenom „Yettel“. Novi brend će biti predstavljen 1. marta, a iz kompanije naglašavaju da promena brenda neće uticati na korisnike i njihove ugovore.

Foto: Telenor.rs
Foto: Telenor.rs

Promena brenda odvijaće se u tri zemlje u kojima PPF grupa koristi brend „Telenor“ – u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj, saopšteno je iz Telenora.

„Naša poslovna strategija zasniva se na tri cilja: da pružimo najbolje korisničko iskustvo i najmoderniju mrežu, uz visok novo efikasnosti i profitabilnosti. Za ostvarenje tih ciljeva, neophodan  nam je jak brend ‟, rekao je Marek Slačik, izvršni direktor PPF Telekom grupe za tehnologije, medije i telekomunikacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Slačik je naveo da počinju novo poglavlje u Srbiji, Mađarskoj i Bugarskoj.

„Imamo čvrstu i jaku osnovu koju smo stvorili pod Telenor brendom na kojoj ćemo dalje da gradimo odnos sa korisnicima, i  stvaramo dodatnu vrednost pod novim, Yettel brendom‟, dodaje Slačik.

„Yettel“ je moderan brend, dizajniran na osnovu istraživanja potreba i trendova na tržištu. Kreiran je sa ciljem da doprinese kvalitetu života korisnika, uz razumevanje sve veće uloge koju tehnologije igraju u svakodnevnom životu ljudi.

„Yettel je novo ime, nova reč. Tokom 2022. godine lansiraćemo nove proizvode i usluge, dok nam strateški fokus ostaje nepromenjen: želimo da dalje razvijamo poslovanje i srpsko tržište, doprinosimo privredi i zajednici i ponudimo kvalitetne usluge kroz najsavremeniju mrežu i infrastrukturu‟, rekao je Majk Mišel, generalni direktor kompanije u Srbiji.

U saopštenju se navodi da period tranzicije počinje danas, završiće se do kraja marta i ne zahteva nikakvu aktivnost korisnika.

Zvanično predstavljanje novog „Yettel“ brenda biće 1. marta 2022.

Izvor: RTS, foto: RTS, Telenor.rs

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Odlična vest

Vučić: Pruga Niš-Dimitrovgrad biće gotova do kraja 2027. godine, od EU 430 miliona evra na poklon

Zanimljivost dana

NEOBIČNA POJAVA: FENOSKANDIJSKE GUSKE PRELETELE SRBIJU I NIŠ

Potraga za Dankom Ilić

Policija nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta

Aktuelno

Identifikovan trinaestogodišnjak koji je slao poruke preteće sadržine obrazovnim institucijama u Srbiji