МИЛЕТИЋ: Када ће Војна болница у Нишу почети да прима цивилне пацијенте? (ФОТО, ВИДЕО)

Народни посланик Милија Милетић је упутио питање Министарству здравља које се односи на рад Војне болнице у Нишу и најаве да ће ускоро ова болница почети да прима и цивилне пацијенте.

Посланик Милеитћ, фото Парламент
Посланик Милеитћ, фото Парламент

Милетић је на седници Народне скупштине истакао важност да Војна болница прима и цивилне пацијенте, осврнувши се на рад Војномедицинске академије у Београду и Војномедицинског центра у Новом Саду.

– Председник Вучић је недавно, током обиласка југоистока Србије, најавио да ће Војна болница у Нишу почети да лечи и цивилне пацијенте. Али, до данас тај план није реализован. Важно је истаћи да грађани имају поверења у српску војску, као и у све лекаре. Људи са југоистока имају потребу да се лече у Војној болници и постоји велика потреба да се ова болница отвори и за цивилне пацијенте.

Моје питање је: Када ће бити потписан уговор са РФЗО и тако омогућити цивилним пацијентима да се лече у Војној болници? – упитао је Милетић Министарство здравља.

Такође, Милетић се захвалио свим медицинским радницима на пожртвованости и вољи да помогну пацијентима за време епидемије корона вируса:

– Желим да се захвалим свим медицинским радницима на вољи и жељи да помогну пацијентима, јуначки су се борили када је било најтеже. Морамо и ми помоћи лекарима, тако што ћемо се вакцинисати и на тај начин победити ову пошаст – поручио је народни посланик.

Током скупштинског говора, Милетић је честитао славу Спасовдан граду Београду и манастиру у Лабукову:

– Честитам славу свим грађанима Београда, као и манастиру у Лабукову код Сврљига. Да срећа и здравље служи све нас у Србији – казао је Милетић.

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: