GO PANTELEJ: Safari kup 2021.

Grad Niš i Gradska opština Pantelej, na čijem se području nalazi višenamenski Sportski centar sa strelištem u Malči, bila je domaćin značajnog sportskog događaja: Prvog kola Nacionalne lige Saveza za praktično streljaštvo Srbije i ujedno otvorenog međunarodnog takmičenja u ovoj disciplini. Za ovogodišnji „SAFARI KUP 2021“, koji se tradicionalno organizuje pune dve decenije, prijavljeno je više od dve stotine učesnika – predstavnici naših elitnih vojnih i policijkih jedinica kao i takmičari iz brojnih zemalja: Bugarske, Švedske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Foto: GO Pantelej
Foto: GO Pantelej

Dvodnevno, vikend takmičenje počelo je u subotu, 10.aprila 2021. u 8 časova, sa registracijom učesnika, i u skladu sa propozicijama, završeno u nedelju, 11.aprila, u popodnevnim satima.

Tokom takmičenja, ovaj sportski događaj ispratili su predsednica Gradske opštine Pantelej, Nataša Stanković i predsednik Skupštine Saša Novićević, uz poruku da će Gradska opština Pantelej uvek podržati manifestacije koje doprinose turističkom razvoju opštine.

Ovo takmičenje predviđeno je nacionalnim i međunarodnim kalendarom i kao takvo ne podleže zabrani organizovanja sportskih manifestacija, već se održalo u skladu sa merama koje je propisao Republički krizni štab i bez prisustva publike.

Izvor i foto: GO Pantelej

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Dobro došli

TOP 5 Lokacija koje treba obići u Nišu

Vremenska

NARANDŽASTI METEO ALARM: Veoma toplo – biće još toplije

22 km

Početak izgradnje železničke obilaznice oko Niša

Hronika

Uhapšeno osam osoba zbog trgovine uticajem i zloupotrebe službenog položaja