GO NIŠKA BANJA: Niška Banja dobija Turistički info centar

niska banja

Nakon potpisivanja ugovora sa Turističkom organizacijom Niš, uz pomoć Grada Niša, Niška Banja će za najviše tridesetak dana dobiti Turistički info centar.

Niška Banja, ilustracija, Gugl
Niška Banja, ilustracija, Gugl

Ovaj objekat je godinama nedostajao Niškoj Banji, pa se nadamo da će otvaranje obradovati sugrađane, ali i turiste koji dolaze kako u Nišku Banju tako i u grad Niš.

Posetioci Niške Banje imaće priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom, sadržajima i aktivnostima koji su im na raspolaganju u novom i moderno opremljenom info centru koji će im biti lako dostupan jer se nalazi u strogom centru.

Info centar predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, a turistička ponuda Niške Banje i Niša biće predstavljena kako putem štampanih brošura, prospekata i flajera, tako i putem savremene tehnologije, promo filmova koji će se prikazivati na TV ekranima.

Osim informacija o najposećenijim lokalitetima, aktivnostima i sadržajima koji su im na raspolaganju, turisti će moći da dobiju i korisne informacije koje će im olakšati boravak (informacije o smeštajnim kapacitetima, radno vreme privrednih subjekata, važne kontakt telefone i dr.).

Izvor: GO Niška Banja

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Evo šta je ustvari to

ŠTA JE ŠUŠTAVAC KOJI JE POKOSIO KRAVE NA STROJ PLANINI

Neophodna vakcinacija

Ozbiljna kriza na Staroj planini: Od šuštavca uginulo šest krava, apel za hitnu vakcinaciju stoke

Hronika

Neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena (FOTO)

Korona

Nesigurna epidemiološka situacija u južnobačkom okrugu: Prisustvo omikron podsoja „Eris“