ГО НИШКА БАЊА: Нишка Бања добија Туристички инфо центар

Након потписивања уговора са Туристичком организацијом Ниш, уз помоћ Града Ниша, Нишка Бања ће за највише тридесетак дана добити Туристички инфо центар.

Нишка Бања, илустрација, Гугл
Нишка Бања, илустрација, Гугл

Овај објекат је годинама недостајао Нишкој Бањи, па се надамо да ће отварање обрадовати суграђане, али и туристе који долазе како у Нишку Бању тако и у град Ниш.

Посетиоци Нишке Бање имаће прилику да се упознају са богатом туристичком понудом, садржајима и активностима који су им на располагању у новом и модерно опремљеном инфо центру који ће им бити лако доступан јер се налази у строгом центру.

Инфо центар представља спој традиционалног и модерног, а туристичка понуда Нишке Бање и Ниша биће представљена како путем штампаних брошура, проспеката и флајера, тако и путем савремене технологије, промо филмова који ће се приказивати на ТВ екранима.

Осим информација о најпосећенијим локалитетима, активностима и садржајима који су им на располагању, туристи ће моћи да добију и корисне информације које ће им олакшати боравак (информације о смештајним капацитетима, радно време привредних субјеката, важне контакт телефоне и др.).

Извор: ГО Нишка Бања

Прочитајте и ово:

Из ове категорије: