GO NIŠKA BANJA: Niška Banja dobija Turistički info centar

niska banja

Nakon potpisivanja ugovora sa Turističkom organizacijom Niš, uz pomoć Grada Niša, Niška Banja će za najviše tridesetak dana dobiti Turistički info centar.

Niška Banja, ilustracija, Gugl
Niška Banja, ilustracija, Gugl

Ovaj objekat je godinama nedostajao Niškoj Banji, pa se nadamo da će otvaranje obradovati sugrađane, ali i turiste koji dolaze kako u Nišku Banju tako i u grad Niš.

Posetioci Niške Banje imaće priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom, sadržajima i aktivnostima koji su im na raspolaganju u novom i moderno opremljenom info centru koji će im biti lako dostupan jer se nalazi u strogom centru.

Info centar predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, a turistička ponuda Niške Banje i Niša biće predstavljena kako putem štampanih brošura, prospekata i flajera, tako i putem savremene tehnologije, promo filmova koji će se prikazivati na TV ekranima.

Osim informacija o najposećenijim lokalitetima, aktivnostima i sadržajima koji su im na raspolaganju, turisti će moći da dobiju i korisne informacije koje će im olakšati boravak (informacije o smeštajnim kapacitetima, radno vreme privrednih subjekata, važne kontakt telefone i dr.).

Izvor: GO Niška Banja

Pročitajte i:

Najnovije vesti na portalu

Vera

Uskršnji post 2024. počinje 18. marta

Velika suma novca! ! !

Doljevčanin stekao sedam miliona evra utajom poreza i prevarama u Nemačkoj! UHAPŠEN U NIŠU

Politika je...

SVRLJIG: Na lokalne izbore u koaliciji SNS-SPS-ZAVETNICI

Obaveštenje za vozače

Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja od 11. do 17. marta