Жандармерија један од стубова стабилности и безбедности Србије

Министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије Александар Вулин најавио је  да ће држава наставити да улаже у опремање и обуку припадника Жандармерије, који су један од стубова очувања безбедности и стабилности наше земље.

Министар Вулин, фото: МУП Србије, јутјуб
Министар Вулин, фото: МУП Србије, јутјуб

Вулин је, након састанка са командантом и руководиоцима Жандармерије у бази београдског одреда те јединице, истакао да ова посебна јединица полиције мора увек бити спремна да реагује и пружи јасан одговор и на најмању опасност и ризик који прети да угрози стабилност и безбедност наше земље и наруши јавни ред и мир.

Он је потврдио да ће држава наставити да улаже у материјално-техничко опремање припадника Жандармерије, али и у подмлађивање кадра кроз конкурсе и селекционе обуке, јер само најбољи могу бити припадници ове јединице.

Грађани од вас очекују максималну посвећеност и рад, знају да сте ту да бринете о њима и њиховој безбедности. То поверење не смемо изиграти, истакао је Вулин и додао да безбедносни систем Србије неће дозволити да криминалци шетају слободно нашим улицама, мислећи да су заштићени.

Припадници Жандармерије извели су показну вежбу у којој су приказали вештине и способности у успостављању нарушеног јавног реда и мира.

Аутор: Влада Србије, фото: Јутјуб пртсцр

Прочитајте и ово:

Оставите коментар:

Одговори

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Из ове категорије:

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!

Најновије на порталу

ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ

КО СУ ПОЗНАТЕ НИШЛИЈЕ?

VAŠ PORODIČNI STOMATOLOG

Dr. Marija Jovanović

Niš, Prvomajska 50

018/513-964

063/7 397 379